INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Chiricheş este în centrul unui scandal la Tottenham » Villas Boas l-a luat la rost: "A fost total deplasat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 octombrie 2013 12:42

Vlad Chiricheş a fost transferat pentru 9.5 milioane de euro la Tottenham, iar fundaşul român a impresionat în primele meciuri, fiind desemnat omul meciului în partida cu Anji din Europa League.

Totuşi, Chiricheş a fost implicat în primul scandal după declaraţiile lui Victor Becali. Acesta a spus că  Tottenham este doar o rampă de lansare pentru Chiricheş, acesta urmînd să meargă la Chelsea pentru o sumă mare dacă se va adapta în Premier League.

Villas Boas a reacţionat dur şi a avut deja o discuţie cu Chiricheş, criticîndu-l pe impresar: "Desigur că aceste comentarii sînt total greşite şi lipsite de adevăr. Am discutat deja cu jucătorul, i-am transmis să vorbească cu agentul despre aceasta. Noi sîntem un club mare. Nu sîntem o rampă de lansare pentru nimeni.

Nu ne aşteptăm ca Becali să retracteze ceea ce a spus pentru că nu stă în caracterul lui, dar comentariile lui au fost total deplasate", a spus Villas Boas potrivit Daily Mail.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (59)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  06 Octombrie 2013, 11:29

ha, ha, ha. ce l-a tras tottenham de urechi pe piticul interlop !

terentesititina
terentesititina  •  06 Octombrie 2013, 08:15

Ma' ziaristii lu'papuc, greu cu engleza, eh? De fapt, ce sa ma mai mir eu, greu va e voua cu romana, daramite cu alte limbi. Nu prea sint semne ca ati fi inteles voi articulul de pe BBC. Nici vorba sa-l fi luat Villas Boas "la rost" pe Chiriches. Doar i-a spus sa-i transimta agentului sau sa-si tina gura. Nici vorba sa-i fi spus Villas Boas lui Chriches ca "a fost total deplasat.' Aceste cuvinte i le-a adresat lui Becali - si nu lui Chiriches. Mai baieti, in loc sa scrieti prostioare, ce dracului, rugati si voi pe cineva sa ve traduca daca nu le ghidonati cu limbile straine...

daniels7714
daniels7714  •  05 Octombrie 2013, 21:57

scandaluti in capul vostru ... se bate prostia cu dusmania ...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează