INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BENEVENTO - PARMA 2-2

Anunțul momentului: „Dennis Man și Mihăilă vor fi căutați de echipe și mai mari din Italia”

Man și Mihăilă încep să se impună la Parma +19   FOTO
Man și Mihăilă încep să se impună la Parma

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 09:37 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 11:07

Ioan Becali (68 de ani), cel care a jucat un rol esențial în transferul lui Dennis Man la Parma, a vorbit despre viitorul fotbalistului, imediat după primul gol reușit de acesta în Serie A, în egalul cu Benevento (2-2). 

Giovanni Becali a intermediat transferurile lui Dennis Man  și Valentin Mihăilă la Parma și e convins că cei doi vor prinde transferuri mult mai importante în viitorul apropiat. 

„Mă bucur foarte mult pentru Man, cred că putea să dea două goluri. La anul, probabil că Dennis Man și Mihăilă vor fi angrenați bine în fotbalul italian și vor fi căutați de echipe și mai mari. Important e că Parma joacă până în ultima clipă și sper să se salveze de la retrogradare. 

Țin minte că, pe vremuri, telefonul era încins, suna non-stop, ajungeam să-l închid. Primeam oferte petru toți jucătorii. Acum sun eu, îl încing, să-i conving pe oameni”, a afirmat Ioan Becali, la Sport Total FM.

Dennis Man l-a fascinat pe Ilie Dumitrescu: „L-au ajutat și meciurile de la națională”

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, a analizat prestația lui Dennis Man din meciul Benevento - Parma 2-2.

„Man a fost extrem de activ. A fost polivalent, a jucat atât în stânga, cât și în dreapta. Reușita e extrem de importantă, chiar avea nevoie de un gol. Mi-a plăcut, a avut tonus, a fost activ. Avea nevoie să ajute echipa, dar nu știu cât va conta acest punct. 

Acum încearcă mai mult, are încredere, ceea ce e un lucru pozitiv. Plus că își întărește statutul în echipă. Mi s-a părut extrem de activ, cu personalitate, cred că l-au ajutat și meciurile de la națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Dennis Man a evoluat în toate cele trei meciuri ale României din startul de campanie pentru calificarea la CM 2022. Dennis a bifat 75 de minute cu Macedonia de Nord, 25 cu Germania și 80 în Armenia, însă evoluțiile sale de la națională au fost mult sub cele din Serie A.

VIDEO. Golul lui Dennis Man din Benevento - Parma

Citește și alte știri despre Dennis Man:

Ce a declarat Roberto D'Aversa după primul gol al lui Dennis Man la Parma: „Ăsta este regretul”

Dennis Man, cea mai mare notă în Benevento - Parma: „Putea deveni un adevărat erou”

Dennis Man l-a fascinat pe Ilie Dumitrescu: „Activ, cu personalitate, l-au ajutat și meciurile de la națională”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
939626046215691
Gabriel Burduja  •  04 Aprilie 2021, 11:31

cancerul fotbalului românesc parca primise interzis la transferuri! acum văd că e specialist își dă cu părerea și la echipa națională. oare cât se vor mai mulțumi ziariștii cu firimituri și nu-l vor mai baga in seama pe mafiotul asta!?

caoradea
caoradea  •  04 Aprilie 2021, 11:02

Dar unde o sa-l caute ? In serie B ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close