INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce a declarat Roberto D'Aversa după primul gol al lui Dennis Man la Parma: „Ăsta este regretul”

Dennis Man a înscris în Benevento - Parma // foto: parmacalcio1913.com +19   FOTO
Dennis Man a înscris în Benevento - Parma // foto: parmacalcio1913.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 08:10 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 08:29

Roberto D'Aversa (45 de ani), antrenorul celor de la Parma, l-a lăudat pe Dennis Man (22) pentru prestația avută în meciul cu Benevento, scor 2-2, în care arădeanul a marcat ultimul gol.

D'Aversa simte că jucătorii noi din lotul Parmei se adaptează la grup și a lăudat creșterea acestora. Totodată, a evidențiat prestația avută de Dennis Man, care a înscris primul său gol în tricoul gialloblu.

Roberto D'Aversa: „Man a făcut un meci foarte bun”

„Regretul este că am fi putut obține mai mult, trebuie să lucrăm la evoluția noastră înainte de etapa viitoare, în care avem un meci foarte dificil cu Milan. Deși am fost conduși de două ori, ne-am descurcat bine să revenim și am avut o șansă senzațională să marcăm golul victoriei, prin Man. Suntem conștienți că dacă intrăm pe teren cu determinarea să facem lucrurile corect putem pune orice echipă în dificultate, pentru că avem calitate.

Este clar că este important ca jucătorii să se cunoască între el, acest lucru durează, dar jucătorii noi cresc foarte mult, Man a făcut un meci foarte bun deși a fost ocupat cu echipa națională. De asemenea, dau senzația de apartenență la grup, ceea ce este foarte important în realizarea obiectivului final (n.r. - salvarea de la retrogradare).

Mai sunt 9 meciuri pe care trebuie să le înfruntăm cu atitudinea potrivită, fără să aruncăm punctele pe fereastră”, a spus antrenorul „cruciaților”.

VIDEO. Golul lui Dennis Man din Benevento - Parma

Mai multe știri despre Benevento - Parma:

Dennis Man l-a fascinat pe Ilie Dumitrescu: „Activ, cu personalitate, l-au ajutat și meciurile de la națională”

Dennis Man, sub lupa Gazzetta Dello Sport » Ce au scris jurnaliștii italieni despre golul românului din Benevento - Parma 2-2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
the.king
the.king  •  04 Aprilie 2021, 14:58

Cand vad ca ultima postare de a lui Dennis de acum o ora de pe fb a strans deja 5000 de like-uri imi dau seama cat de mici si irelevanti sunt toti ziaristii astia de carton mascati sub diverse usernamuri care mai de care mai penibile care-si varsa aici frustrarile comentand aiurea pe platforma asta, injurandu-l pe Man cot la cot co totii trolii platiti de CFR, Rotaru sau Talpan la comentariu! Parlitilor, Man e deja milionar la 22 de ani si e iubit de milioane de romani, pe cand voi sunteti doar niste tristi cu o viata abjecta,plini de ura! Intrati pe pagina lui de fb sa vedeti cati oameni il sustin si abia asteapta sa treaca pandemia ca sa ii scandeze numele de pe stadion, romani plecati in Italia la munca, pentru o viata mai buna, la fel ca si Dennis, povesti adevarate de viata ca cele autentic redate de Kusturica in filmele sale, nu false precum conturile voastre facute artificial pentru inca un comentariu! Un sportiv care poate strange la o lalta si care poate capacita toata energia diasporei din regiunea Emilia-Romagna, mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc, el , Mihaila , Dragusin pot fi zeii tribunelor de maine, sustinuti tot de romani! Niciodata in viata voastra mizera nu veri cunoaste asemenea sentimente inaltatoare, pe cand Dennis are tot viitorul in fata! Luati cu lamaie!

kyil
kyil  •  04 Aprilie 2021, 12:35
Postat de Marian Manolache pe 04 Aprilie 2021, 12:20

Incredibil cate articole aruncati pe piata ptr UN gol. Daca erati acum 25 de ani in presa cred ca Hagi,Raducioiu,Ilie Dumitrescu,Gica Popescu,Lupescu,Sabau si restul erau deja cu statui in Cosmos. Nu va saturati sa fiti ridicoli.

In Serie A ,doar Mutu a inscris goluri multe. In rest ,nu prea. Brescia lui Il Luce vatman ,a stralucit doar in Serie B. Si daca era mediul online acum jde fe ani ,tot aceasi tevatura faceau. Tre totuai sa ne bucuram! Man ,chiri $ si mihaila au dat cateva goluri sez9nul asta. Cu toate a Serie A ,nu mai e demulta vreme ceea a fost.

457961185625445
Marian Manolache  •  04 Aprilie 2021, 12:20

Incredibil cate articole aruncati pe piata ptr UN gol. Daca erati acum 25 de ani in presa cred ca Hagi,Raducioiu,Ilie Dumitrescu,Gica Popescu,Lupescu,Sabau si restul erau deja cu statui in Cosmos. Nu va saturati sa fiti ridicoli.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close