INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Giovanni Becali, despre transferul lui Cicâldău la Sampdoria: „Am luat masa cu ei”

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan // foto: Imago
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 18:56 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 19:44

Alexandru Cicâldău (24 de ani) traversează o perioadă bună la Galatasaray, ultima dată fiind titular în înfrângerea cu Barcelona din optimile de finală ale Europa League, scor 1-2. 

Mijlocașul român a oferit pasa de gol căpitanului Marcao și a evoluat timp de 74 de minute, atunci când i-a lăsat locul în teren conaționalului Olimpiu Moruțan.

Evoluțiile solide avute de Cicâldău în ultima perioadă în tricoul Galatei l-au adus în atenția mai multor cluburi mari din Europa, printre acestea aflându-se și Sampdoria, vehiculându-se inclusiv suma de transfer care ajunge în jurul a 10 milioane de euro. 

Cum au fost văzuți românii în Galatasaray - Barcelona: „Cicâldău n-a putut organiza rețeaua de pase la mijloc. Trebuia scos mai devreme”
GALATASARAY - BARCELONA 1-2
Cum au fost văzuți românii în Galatasaray - Barcelona: „Cicâldău n-a putut organiza rețeaua de pase la mijloc. Trebuia scos mai devreme”

Giovanni Becali a lămurit situația lui Cicâldău

Fotbalistul care a plecat în vara anului 2021 de la CSU Craiova la formația turcă în schimbul a 6,5 milioane de euro a fost urmărit de scouterii Sampdoriei la partida tur cu Barcelona, pe Camp Nou, dar și așa, Giovanni Becali a lămurit situația mijlocașului, afirmând că în momentul de față nu se pune problema unui transfer. 

Becali a avut o întâlnire cu cei doi români după duelul cu Barcelona, iar mesajul acestuia a fost unul clar: în prezent sunt jucătorii Galatei și trebuie să se concentreze doar pe fotbal.

„În acest moment, Galata nu mai are nici timp, nici meciuri, nici puncte să prindă măcar Conference League. Noul antrenor va face o evaluare şi va pregăti strategia pentru sezonul viitor. Cicâldău şi Moruţan au contracte pe cinci ani cu Galata. Vedem în vară în funcţie de ce-şi doreşte şi Galata. Până atunci ei trebuie să dea sută la sută la fiecare antrenament, la fiecare meci, pentru că de-aia sunt plătiţi. 

Am luat masa cu ei a doua zi după partida cu Barca, am discutat şi le-am zis să stea liniştiţi şi să se gândească doar la fotbal. Nu a fost şi nu e nicio discuţie despre un transfer al lui Cicâldău de la Galatasaray la Sampdoria. Italienii au probleme cu salvarea de la retrogradare, asta e prioritatea lor. Nu cred că oamenilor de la Sampdoria le arde acum de transferuri, de Cicâldău sau de alţii când nu ştiu sigur dacă vor fi şi sezonul viitor în Serie A”, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

9 milioane de euroeste cota de piață a lui Cicâldău, potrivit Transfermarkt

Citește alte știri despre stranieri

Giuseppe Iachini, despre revenirea lui Dennis Man: „Am vorbit mai mult cu el decât cu fiul meu”
PARMA
Giuseppe Iachini, despre revenirea lui Dennis Man: „Am vorbit mai mult cu el decât cu fiul meu”
Ce au făcut stranierii în acest week-end » Alex Maxim, omul meciului pentru Gaziantep în duelul cu Galatasaray
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în acest week-end » Alex Maxim, omul meciului pentru Gaziantep în duelul cu Galatasaray

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Martie 2022, 22:44

...nimeni nu vrea romani...

snooker
snooker  •  19 Martie 2022, 22:12

Ai luat masa cu ei? Duceti masa inapoi, ca va cauta politia.

mal.
mal.  •  19 Martie 2022, 21:31

Zice gsp: evoluțiile solide ale lui Cicaldău… Zice presa straina: nu a putut organiza jocul… trebuia scos mai devreme…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează