INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POVESTE

Giovanni Becali, despre escapadele lui Adi Mutu la Londra: „Din amenzile pentru parcare își mai lua o mașină” + „E cel mai mare regret al meu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 13:35

Giovanni Becali (67 de ani) a vorbit despre Adrian Mutu, despre problemele pe care acestea i le-a făcut de-a lungul timpului și spune că regretă faptul că fostul fotbalist nu și-a atins potențialul maxim. 

„Cel mai mare regret al meu e că Mutu nu și-a atins potențialul maxim. Dacă mă asculta... Mutu avea la Londra un Aston Martin. Cu banii plătiți din amendă, își mai lua unul (n.r. Mutu deținea un Aston Martin Vanquish, cotat la acea vreme la 300.000 de euro). O lăsa unde voia el și plătea amenzi. Tu nu-ți dai seama ce făcea el. 

Giovanni Becali, despre escapadele lui Adi Mutu la Londra: „Din amenzile pentru parcare își mai lua o mașină” + „E cel mai mare regret al meu”

Aveam un băiat pe care l-am lăsat acolo că sa aibă grijă de el. Eu eram în Elveția și mă suna în timpul meciurilor. Îmi zicea «Iar a dat Mutu gol. Stadionul e în delir». A fost uriaș ca fotbalist.

Era la începutul lui la Inter și m-a sunat cineva de acolo. Mi-a spus că Mutu va ajunge mare, că a dat gol la primul meci. Am dat drumul la televizor, eu eram la bar, și am văzut că a dat gol cu Milan. Și după aceea s-a bătut cu Maldini. Vă dați seama? La 19 ani să te bați cu Maldini! Adi Mutu era showman. Dacă se ținea de fotbal, era ca Ibrahimovic.

Câte mi-a făcut mie... De aia la procesul cu Chelsea l-am trimis pe Victor (n.r. Victor Becali) și pe Gică Popescu. Eu nu am mai putut. Eram prea otrăvit după câte mi-a făcut”, a declarat fostul impresar la TV Digi Sport.

Citește și:

Giovanni Becali dezvăluie discuția cu Ranieri despre un fotbalist român: „Îmi zicea «Spune-i să tragă mai mult. Poate lua Balonul de Aur»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Ianuarie 2020, 19:58
Postat de Giorgio Rizzo pe 04 Ianuarie 2020, 16:56

Mah ucigas de balene! ce are baba cu mitraliera?

Exact. Un om al cavernelor, plin de tatuaje, nu are treabă cu crucea! Bine, există cazuri când respectivul se dezice de deraierile tinereții, atunci e altceva. Dar tatuajele rămân. De aia-i bine să nu te joci cu pornirile astea ce țin de omul primitiv. Care-i rostul tatuajului? Plictiseală? Găunoșenie spirituală? Teribilism stupid?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Ianuarie 2020, 19:52
Postat de dinamo_forever_77 pe 04 Ianuarie 2020, 14:59

Suntem in 2020....inca mai te lasi pacalit de biserica ? De ortodoxie ?

Urma va stabili cine și cum s-a lăsat păcălit!

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  04 Ianuarie 2020, 16:56

Mah ucigas de balene! ce are baba cu mitraliera?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează