INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

Goian face marcaj la Torres, în amicalul dintre Glasgow şi Chelsea

Dorin Goian a fost primit cu entuziasm la Glasgow
Dorin Goian a fost primit cu entuziasm la Glasgow

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 17:03

Echipa lui Dorin Goian, Glasgow Rangers, întîlneşte de la ora 17.00, vicecampioana din Premier League, Chelsea Londra, într-o partidă amicală înainte de startul noului sezon. Vedetele londonezilor, printre care şi Fernando Torres, John Terry, Frank Lampard, Ashley Cole, Petr Cech şi Michael Essien vor fi adversarele fundaşului român care evoluează în Scoţia.

"Sîntem încîntaţi de partida amicală cu Chelsea. Sînt un club fantastic, iar echipa lor este plină de jucători de clasă mondială. Nu-mi fac probleme că acest meci nu va capta atenţia suporterilor", a declarat antrenorul lui Rangers, Ally McCoist.

Ultima întîlnire între cele două echipe a avut loc în urmă cu 4 sezoane, atunci cînd Glasgow s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Filip Sebo şi Nacho Novo.

Dorin Goian a ajuns la Glasgow după ce scoţienii au scos din buzunar 850.000 de euro pentru a-l cumpăra de la Palermo. Fostul stelist a debutat pentru alb-albaştrii în etapa a doua a campionatului din Scoţia, cînd Glasgow s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la St.Johnstone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luciano86
luciano86  •  06 August 2011, 19:22

S-a terminat 3:1 pt Chelsea / Sturridge 2 goluri si Malouda pentru Chelsea si Jelavic pentru Rangers!

coswiz
coswiz  •  06 August 2011, 17:06

goian nu joaca..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează