INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ce a spus Puyol când Laurențiu Roșu i-a cerut tricoul » Colecție impresionantă pentru fostul internațional român

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 13:28

Laurențiu Roșu (43 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Omul care a marcat trei goluri în Numancia - Real Madrid, 3-1, în 2000, și-a dezvăluit colecția impresionantă de tricouri.

 „Nu eram cu chestia cu tricourile. Am zis să îl schimb și eu după ce am marcat trei goluri cu Real Madrid. Am intrat în vestiarul lor M-am trezit acolo: «Vrea să schimbe tricoul. Cine schimbă cu el?». Acolo erau Hierro, Raul, Morientes. Erau supărați, îți dai seama, le dădusem trei goluri. Am schimbat cu Savio. Am mingea de la meciul ăla, semnată de toți colegii. Am două acasă, de la meciul cu Real și Tenerife. Sunt în vitrină”, a declarat Roșu la GSP Live.

„Era un meci Reacreativo - Barcelona. În timpul meciul, spre final, îi spun lui Puyol dacă vrea să schimbe tricoul. Mi-a zis că dacă stau liniștit până la final, e de acord. A glumit. Cele mai importante tricouri sunt de la Puyol, Casilias, Scholes sau Zambrotta”Laurențiu Roșu

236 de meciuriare Laurențiu Roșu în Spania, pentru Numancia, Recreativo Huelva și Cadiz

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Roșu nu a vorbit niciodată cu Gigi Becali în mandatul avut la FCSB: „Nici nu vreau să mă gândesc, nu știu cum aș reacționa”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  22 Mai 2019, 06:51

Un om de bun simț, domnul. ROSU vă fi antrenor bun, pentru că este modest, l am văzut singura dată că secund la Petrolul, si mi a făcut o impresie bună....noroc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează