STRANIERI  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ce a spus Puyol când Laurențiu Roșu i-a cerut tricoul » Colecție impresionantă pentru fostul internațional român

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Marti, 21 Mai

Laurențiu Roșu (43 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Omul care a marcat trei goluri în Numancia - Real Madrid, 3-1, în 2000, și-a dezvăluit colecția impresionantă de tricouri.

 „Nu eram cu chestia cu tricourile. Am zis să îl schimb și eu după ce am marcat trei goluri cu Real Madrid. Am intrat în vestiarul lor M-am trezit acolo: «Vrea să schimbe tricoul. Cine schimbă cu el?». Acolo erau Hierro, Raul, Morientes. Erau supărați, îți dai seama, le dădusem trei goluri. Am schimbat cu Savio. Am mingea de la meciul ăla, semnată de toți colegii. Am două acasă, de la meciul cu Real și Tenerife. Sunt în vitrină”, a declarat Roșu la GSP Live.

„Era un meci Reacreativo - Barcelona. În timpul meciul, spre final, îi spun lui Puyol dacă vrea să schimbe tricoul. Mi-a zis că dacă stau liniștit până la final, e de acord. A glumit. Cele mai importante tricouri sunt de la Puyol, Casilias, Scholes sau Zambrotta”Laurențiu Roșu

236 de meciuriare Laurențiu Roșu în Spania, pentru Numancia, Recreativo Huelva și Cadiz

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Roșu nu a vorbit niciodată cu Gigi Becali în mandatul avut la FCSB: „Nici nu vreau să mă gândesc, nu știu cum aș reacționa”

Comentarii (1)

Bodoni Andrei  •  22 Mai 2019, 06:51

Un om de bun simț, domnul. ROSU vă fi antrenor bun, pentru că este modest, l am văzut singura dată că secund la Petrolul, si mi a făcut o impresie bună....noroc.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
02:00 Fotbal, Copa America

Japonia - Chile

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 2, Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

Campionatul European: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

România - Croaţia

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Anglia - Franţa

TVR 1
Program TV complet

U21

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×