INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ce l-a făcut pe Ciprian Panait să declare categoric: „Nu m-aș întoarce în Oman nici pentru 1.000.000$ pe zi!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 11:01

Ciprian Panait (42 de ani), ultima dată antrenor al echipei Sohar SC (Oman), a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a vorbit despre experiența din Arabia.

„Când eu am plecat de acolo, lumea a speculat că am plecat doar ca să iau o altă echipă din Oman. Eu am avut o discuție cu președintele meu, când deja se zvonise că m-ar vrea o altă echipă, campioană acolo și care are un buget acceptabil, și eu am făcut o afirmație pe care mi-o asum.

I-am spus: «Nici dacă există o echipă care să îmi dea un milion de dolari pe zi, nu pe săptămână, nu pe lună, nu pe an, aici, în Oman, nu m-aș întoarce». Am motivele mele. Cu excepția echipei naționale, care e la un alt nivel și ar fi o provocare chiar și fără bani. 

Atât de mare a fost dezamăgirea legată de condițiile pe care le-am găsit acolo și de organizare, încât nu banii contează”, a spus Ciprian Panait, la GSP LIVE. 

Ciprian Panait a mai trecut în Golf pe la Al-Hilal, Al-Raed și Al-Batin.  

Fotbaliștii, angajați în armată și în poliție

Dezamăgirea tehnicianului român a fost accentuată de faptul că elevii săi veneau la antrenamente obosiți după o zi de muncă. Aceștia lucrau în cadrul armatei și al poliției și făceau naveta pentru a merge zilnic la serviciu. 

„De la primul antrenament am realizat că nivelul este extrem de scăzut. Fotbaliștii nu sunt profesioniști. Marea majoritate a jucătorilor sunt angajați în armată sau în poliție. Căpitanul meu de echipă se trezea în fiecare dimineață, la 5-6 trebuia să fie în unitate, la 250 de kilometri de orașul în care noi ne desfășuram activitatea. Trebuia să stea la unitate până în jurul orei 16, după care se urca în mașină, conducea 250 de kilometri înapoi în Sohar și din mașină venea direct de la antrenament. Și asta nu înseamnă că venea la antrenament doar să se prezinte, făceam antrenament serios”, a povestit Ciprian Panait.

VEZI ȘI:

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Ciprian Deac, autocritic după victoria din Europa League: „Am fost puțin penibili”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rivaldinho
rivaldinho  •  25 Octombrie 2019, 14:17
Postat de luker pe 25 Octombrie 2019, 14:09

Strugurii, prea acrii. Astia s antrenori de doi lei care vorbesc de milioane de Euro. Mentalitatea ne omoara.

Pai daca nu te pune nimeni nici macar prin Irak si Oman, normal ca sunt acri. In Arabia Saudita a lui Reghecampf sau pe unde e, este mai bine? Aia se roaga toata ziua si nu te poti antrena decat aproape noaptea (din cauza caldurii). Aia sunt profesionisti? Sau in Oman au cazut bombe si de aia nu se intoarce?

rivaldinho
rivaldinho  •  25 Octombrie 2019, 14:16
Postat de semit pe 25 Octombrie 2019, 13:36

Cine e Ciprian Panait? :)))) daca ii spunea cineva ca va avra 1000€ pe zi, numara si acum boabele de nisip

Sa imi dea mie banii astia ca ma apuc de scoala de antrenori si merg!

luker
luker  •  25 Octombrie 2019, 14:09

Strugurii, prea acrii. Astia s antrenori de doi lei care vorbesc de milioane de Euro. Mentalitatea ne omoara.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează