INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Ciprian Deac, autocritic după victoria din Europa League: „Am fost puțin penibili”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 09:21

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Rennes, scor 1-0. Ciprian Deac (33 de ani), autorul unicului gol al partidei, a fost nemulțumit de prestația campioanei României din repriza secundă.

CFR Cluj a jucat în superioritate numerică din minutul 5, când portarul Mendy a văzut cartonașul roșu. La prima acțiune a reprizei secunde, Camavinga a fost și el eliminat de la gazde. „Feroviarii” au pierdut și ei un om, pe Susic, în minutul 82.

„O atmosferă frumoasă. A fost un meci greu, pentru că am întâlnit o echipă de calitate, care știe fotbal. Nu suntem mulțumiți de prestația din această seară. Nu avem voie să arătăm așa când adversarii au 2 oameni în minus. Intervine starea de relaxare, dar în momentele astea trebuie să se vadă experiența.

Am fost puțin penibili. Semnam în secunda 1 dacă întreba cineva dacă ne convine egalul. Vă spun sincer! E o echipă greu de bătut pe teren propriu. În retur o să fie altceva, pentru că avem o forță în plus pe teren propriu”, a declarat Ciprian Deac.

CITEȘTE ȘI:

Scandal după victorie! Mara, ceartă în direct cu Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
rockyus
rockyus  •  25 Octombrie 2019, 22:53
Postat de piet pe 25 Octombrie 2019, 16:29

Nu,nu ati fost penibili domnule Deac, ati fost in nota obisnuita !Mimati fotbalul,il mintiti si v-a mintiti si pe voi insiva!Nu puteti mai mult de o repriza ! In repriza a doua am avut senzatia ca vad un cor de babe bete ,va calcati pe bombeuri ca noi nascutii .Daca patronii vostri se complac s-a plateasca niste pensionari neputinciosi e treba lor!E rusinos sa v-a ascundeti in spatele unui rezultat nemeritat obtinut in fata unor copii !

Bine zis!

blatistu49
blatistu49  •  25 Octombrie 2019, 16:32

ok fcsb ei sunt extrateresti sa vazut in preliminarii nu de au jucat pe bune ce valoare au Adio Europa Adio coeficient uefa

mongolia2060
mongolia2060  •  25 Octombrie 2019, 16:30

Cu exceptia celor doi- trei hateri de duzina, nimeni nu se bucura de infrangerile CFR-ului in cupele europene. Aseara am avut o rara mostra de penibilism. In afara parodiei de la Kosice n-am vazut vreodata o echipa dominata de un adversar cu doi oameni in minus. Peste doua saptamani urmeaza returul, clujenii trebuie sa-l abordeze diferit. Portarul francezilor este un copil parasutat intr-un “razboi” mult prea mare pentru el, ca sa-l parafrazez pe Ioan Chirila, ar trebui sa vedem o “rapsodie in gol major”.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close