INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TEREK GROZNY

GSP LIVE / VIDEO Pancu s-a bătut cu un coleg la antrenament: „M-am trezit cu două tălpi pe picior”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 12:04

Daniel Pancu a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre problemele pe care le-a avut la antrenamente în perioada în care era în activitate și a povestit un episod cu Andrei Mărgăritescu.


„Am mai avut conflicte la antrenamente. Am avut o altercație foarte scurtă cu Andrei Mărgăritescu la Terek, dar s-a terminat în 5 secunde. Jucam un 5 contra 2 și m-am trezit cu două tălpi pe picior. Nu știu ce l-a supărat”, a declarat Pancu la GSP LIVE.

Daniel Pancu (41 de ani) a jucat în Italia pentru Cesena în perioada 1999-2000. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Poli Iași, Rapid, Beșiktaș, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia și FC Voluntari.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Pancu recunoaște că devenise dependent de pariuri: „Mă trezeam noaptea să bag un bilet”

GSP LIVE / VIDEO Pancu susține că a jucat în meciuri aranjate: „A venit conducerea la noi și ne-a zis asta. Nu aveam ce face”

GSP LIVE / VIDEO Pancu vorbește despre doping și își amintește cum era când juca în Italia: „Dacă nu-ți băgai în venă, nu jucai”

GSP LIVE / VIDEO Pancu a vorbit despre una dintre cele mai mari escapade din carieră: „Mă pupam cu Makelele în club de zici că ne știam de 20 de ani”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează