INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

VIDEO Hagi, l-ai văzut? Fotbalistul care a răbufnit la adresa „Regelui” și a lui Iordănescu, decisiv în meciul echipei sale

Ronaldo Deaconu / Sursă foto: Twitter@ Korona Kielce
Ronaldo Deaconu / Sursă foto: Twitter@ Korona Kielce

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 19:41 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 20:13

Ronaldo Deaconu, 25 de ani, fotbalistul ocolit de Edi Iordănescu la ultima acțiune a naționalei, a adus victoria echipei sale, Korona Kielce, în duelul cu Legnica din prima ligă a Poloniei, încheiat 1-0. Săptămâna trecută, fotbalistul avusese o replică și pentru Gică Hagi, după ce „Regele” afirmase că fostul elev Virgil Ghiță e singurul român titular din campionatul polonez

Om de bază la ocupanta locului 13 din prima ligă a Poloniei, Ronaldo Deaconu a înscris din nou, în chiar primul meci jucat după pauza provocată de meciurile naționalelor. Căpitan la Korona Kielce, „Rony” a înscris în minutul 11, printr-un șut de la aproximativ 20 de metri a cărui traiectorie l-a păcălit pe goalkeeper-ul advers și a intrat în plasă.

Deaconu, mijlocaș la Kielce cu 20 de partide și două goluri sezonul acesta, a reacționat după ce Hagi spusese că Virgil Ghiță e singurul român titular în Polonia: „Iertați-mă, dar dacă sunt invizibil trebuie să mă promovez, să mă propun singur la națională! Ce să fac dacă eu n-am agent puternic, nu reprezint niciun club puternic, nici interese care să mă propulseze în națională?”.

Ronaldo Deaconu izbucnise în urmă cu o săptămână: „Sunt invizibil!”

Ronaldo Deaconu, mijlocașul polonezilor de la Korona Kielce, consideră că e nedreptățit de selecționerul Edi Iordănescu. În mesajul său de săptămâna trecută, Deaconu a avut o replică și pentru Gică Hagi. Iată principalele declarații de atunci ale fotbalistului: 

M-a sunat cineva din România și mi-a zis «Băi, Rony, tu ești invizibil pentru toată lumea. Uite ce a zis Hagi». Și mi-a dat articolul. Îmi dau seama că este o luptă între titani, sunt polemici la nivel înalt în fotbal, dar cum să fie Ghiță singurul român care joacă titular în Polonia? Eu nu exist?

Scuzați-mi lipsa de modestie, dar să mă mai prezint și eu dacă n-are cine să o facă. Adică, dacă n-am agent puternic, club puternic, interese puternice.... nu e doar Ghiță titular în Polonia. Eu sunt jucător de bază al echipei de 20 de meciuri în Polonia, campionat puternic, imediat sub cele cinci de top ale Europei, am reușite, sunt titular meci de meci.

Un gol sau o pasă de gol la două meciuri jucate și sunt invizibil pentru staff-ul selecționerului. Nu mi-au dat un telefon, nu au venit o dată la un meci. Păi domnule Edi, cu respect, aveți aici stațiune montană frumoasă, meciuri tari, stadioane pline.

- Ronaldo Deaconu, pe 23 martie, conform digisport.ro

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Încă două echipe din Serie A ar fi urmele lui Moruțan: „E foarte interesant pentru ei”

Klopp, furios după dezastrul cu City: „Inacceptabil! E bine că am luat doar 4”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
elmacountoffice
elmacountoffice  •  02 Aprilie 2023, 10:47

Acest baiat Ronaldo Deaconu are un stang fenomenal.Cate goluri ar trebui sa mai dea in viziunea lui Edi Iordanescu sa poata fii bagat in seama de marele selectioner?

MaxiP
MaxiP  •  02 Aprilie 2023, 09:12

Îmi place ca ii faceți și articol. Au ajuns toți sa se ceara la națională. Bai, asta joaca la locul 14 din Polonia. Campionat comparabil cu al nostru. Atâta timp cât oameni de baza de la CFR, Farul și Craiova nu prind, asta se simte neglijat de la locul 14 din Polonia? Ca e om de baza? Pai acolo a reușit, la vreo echipa de top din liga I nu a reușit.

ricco
ricco  •  02 Aprilie 2023, 02:25

Am spus si o REPET... Deaconu ar trebui sa primeasca o sansa din partea lui Edi Iordanescu... Il urmaresc inca de pe cind juca la Gaz Metan... Are executii MAGISTRALE... Din pacate Deaconu e unul dintre acei fotbalisti pt. care antrenorul nationalei NU are ochi in timp ce cite O NULITATE ii cade cu "tronc" antrenorului si TRAGE DE EL SA-L FACA FOTBALIST pina cind 'ninge' si tot degeaba... Si aici NU vorbesc doar de Edi Iordanescu...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează