INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

Surpriza pregătită de Hapoel Haifa lui Gabi Tamaș, deși patronul echipei admite: „Am suferit mult din cauza problemelor lui”

Foto: Reuven Shwartz-Israel
Foto: Reuven Shwartz-Israel

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2019 10:17

Patronul lui Hapoel Haifa, Yoav Katz (75 de ani), i-a pregătit un nou contract lui Gabi Tamaș, cu clauze mult mai dure decât până-n prezent. Înțelegerea dintre cele două părți expiră la finalul lunii iunie a acestui an.

Fundașul central în vârstă de 35 de ani încă n-a semnat noul contract cu formația israeliană și chiar există riscul ca acesta să nu continue la Haifa.

Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, e conștient de valoarea fotbalistului român, dar pentru a nu mai fi pus în situația din urmă cu două luni, când Tamaș a fost prins beat la volan, a decis să-i propună un contract cu clauze mult mai drastice. Lucrurile se vor clarifica în următoarele zile.

se așteaptă răspunsul lui tamaș

Omul de afaceri s-a gândit serios să-i rezilieze contractul lui Tamaș după episodul în care fotbalistul a ajuns și în arestul poliției israeliene, dar a decis să-i mai dea o șansă.

„Am suferit mult din cauza problemelor lui. Noi chiar l-am ajutat. Clubul așteaptă și răspunsul jucătorului pentru un nou contract. Dacă se întâmpla la altă echipă din Israel ce a făcut el, cu siguranță nu mai juca. Noi am fost foarte înțelegători. Așteptăm cât mai repede un răspuns de la el”, a declarat Yoav Katz în presa israeliană.

Chiar dacă vrea să-i prelungească înțelegerea lui Tamaș, patronul echipei se gândește serios să vândă clubul: „Sunt patronul echipei de 15 ani. Nu mai sunt un om atât de tânăr. Iubesc fotbalul și echipa, dar nu e simplu pentru vârsta mea. În ultimul an, am fost de 12 ori în Israel, dar am obosit”.

Gabriel Tamaș execută muncă în folosul comunității pentru două luni la un spital din Haifa, după scandalul în care a fost implicat. (Detalii AICI)

23 de meciuri a jucat Tamaș pentru Hapoel Haifa, reușind și două goluri. El a fost om de bază la echipă până a fost arestat

270.000 €a fost salariul lui Tamaș pe ultimul an, iar în următorul contract ar urma să i se scadă remunerația

Citește și:

Alexandru Chipciu, replică dură pentru Ladislau Boloni: „Vorbea urât despre mine și Stanciu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează