INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Alexandru Chipciu, replică dură pentru Ladislau Boloni: „Vorbea urât despre mine și Stanciu”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 09:11

Alexandru Chipciu (30 de ani) l-a felicitat pe Ladislau Boloni (66 de ani) pentru că a calificat-o pe Antwerp în Europa League, dar nu se ferește să-i atragă atenția pentru niște declarații din trecut.

(De la Boloni aştepţi vreun telefon?) Nu, nu aştept un telefon, am văzut că a ajuns în Europa League şi mă bucur pentru dânsul. Am fost sunat de domnul Boloni si eu, şi Stanciu, dar astea se uită.

Vorbea urât de noi prin Belgia şi ne suna să ne ducem la Antwerp. Acum nu aştept niciun telefon pentru că nu m-aş duce”, a declarat Alex Chipciu.

Scandalul dintre cele două tabere a pornit pe vremea când Chipciu și Nicolae Stanciu îmbrăcau tricoul lui Anderlecht.

Atunci, Boloni declara despre cei doi în presa din Belgia că au costat prea mult și că Anderlecht nu-și va scoate niciodată banii pe ei. (Detalii AICI!)

Mijlocașul Alexandru Chipciu tocmai și-a terminat împrumutul la Sparta Praga și s-a întors la Anderlecht.

27 de meciuria jucat Chipciu pentru Sparta Praga în acest sezon, reușind un singur gol

Citește și:

Ladislau Boloni ar putea ajunge la campioana Genk! Îi amuză pe belgieni cu glume din comunism

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
caoradea
caoradea  •  28 Mai 2019, 12:05

Mda, Chipciu e de Real Madrid iar Stanciu de Barcelona. De aia au fost vanduti de Anderlecht. Sau poate ca Boloni a vorbit urat despre ei si atunci repede au fost pusi pe faras. Ungurii astia...ce influenta au si in Belgia ! Mai ramane ca si Dragnea a fost condamnat din cauza ungurilor, Hagi nu s-a dus la vot ca a fost influentat de Tordai si cei care nu au putut vota la ambasadele romanesti sunt de fapt unguri.... Niciodata nu o sa putem asuma un esec ? Sau faptul ca nu suntem la inaltime in orice domeniu ? Ca sunt altii mai muncitori, mai organizati, mai civilizati decat noi ?

bigbolo
bigbolo  •  28 Mai 2019, 11:57
Postat de ciclistul pe 28 Mai 2019, 11:36

Boloni vorbeste ungureste de romani, Chipciu are dreptate! Cat despre Stanciu, cat timp a fost Anderlecht cu el lupta la titlu. Acum locul 5. Stanciu a fost marginalizat, iar Chipciu isi face totusi treaba.

Eu cred ca Boloni are dreptate. Cei 2 au costat foarte mult iar Anderlecht a iesit mult in pierdere, i-a imprumutat la alte echipe unde au jucat si nu prea si nu mai stiau cum sa scape de ei, incheind prin a-i imprumuta prin tarile arabe sau a nu le prelungi contractul.

ciclistul
ciclistul  •  28 Mai 2019, 11:37
Postat de tipsy pe 28 Mai 2019, 10:54

Si nu a avut dreptate? Boloni a vorbit intrebat. Ce vroiati, sa se faca de ras spunand ca sunteti mari valori, cand stia ce nicel aveti?

Minciunica, clonator, Chipciu a jucat fenomenal in ultimele meciuri ale nationalei! Stanciu e peste 99.9% din jucatorii din Belgia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează