INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

VIDEO Ianis Hagi, despre momentul în care va reveni pe teren: „Se vorbește foarte mult. Nu mai ascultați în stânga și în dreapta!”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de , , - Publicat marti, 18 octombrie 2022 20:44 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 22:20

Absent de pe teren din ianuarie, când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului, Ianis Hagi (23 de ani) a dezvăluit cum decurge recuperarea.

  • Campionatul European din 2023 va fi transmis de Televiziunea Română.

Invitat special la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European U21 din 2023, Ianis a vorbit cu reporterii prezenți la eveniment.

Ianis Hagi, despre accidentarea care-l ține departe de teren din ianuarie: „Nu mai ascultați în stânga și în dreapta”

Întrebat când va reveni pe teren, mijlocașul legitimat la Rangers, în Scoția, a spus:

Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulți și-au dat cu părerea unde nu se știa. Accidentarea mea a fost foarte clară de la primul episod din documentar pe care l-am postat.

Este vorba despre o accidentare cu perioadă de refacere de 9-12 luni. Nu s-a pus problema să revin mai devreme. S-a vorbit mult, dar nu și-avea rostul. Sunt bine, n-au trecut 9 luni de la operație. Sunt pe drumul cel bun. Este o operație pe termen lung, sunt și momente când stagnezi, e parte din recuperare. Trebuie să o accepți.

Iulian Cristea șochează lumea medicală! Vești de ultimă oră despre fundașul lui FCSB: aproape să doboare recordul lui Dică
FCSB
Iulian Cristea șochează lumea medicală! Vești de ultimă oră despre fundașul lui FCSB: aproape să doboare recordul lui Dică

„E o accidentare mai mult mentală decât fizică, dar sunt foarte bine mental, fericit. Mă simt puternic. Nu mai e mult până îmi voi reveni. Totul este bine, nu mai ascultați în stânga și în dreapta”, a adăugat Ianis Hagi.

„Trebuie să ne calificăm cu naționala mare la Euro 2024!”

Ianis este încrezător în șansele reprezentativei de seniori a României să meargă la EURO 2024 din grupa cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

„Eu vin la echipa națională să fac performanță. Oriunde am fost, am avut mentalitatea de a fi cel mai bun. Așa m-am născut, așa simt. Trebuie ca toți jucătorii să fie sănătoși, am văzut ghinioane și la Dennis, la Vali, jucători foarte talentați. Când va veni luna martie, cu siguranță vom fi pregătiți.

Vreau să fiu în formă bună la început de preliminarii, ăsta este țelul pe care mi l-am pus, mi-e clar că mă gândesc la asta. De asemenea, să revin la echipa de club, să joc și să o fac cât mai bine. E o grupă din care vrem și trebuie să ne calificăm. Rămâne să demonstrăm pe teren”, a afirmat el.

Ianis Hagi, despre tragerea la sorți pentru grupele EURO U21

Am avut emoții, e normal. E ceva nou pentru mine, dar cu cât a trecut timpul, m-am simțit mai bine. E un turneu unde vor fi prezenți cei mai buni jucători de această vârstă. Toate echipele sunt puternice.

Le țin pumnii băieților, sunt o generație bună. Obiectivul e să fie uniți, să tragă spre același obiectiv, să creadă toată lumea. Nu sunt acolo să știu exact ce obiectiv au, dar le urez tot binele din lume. Sper să facă o țară întreagă mândră.

  • România U21 a fost repartizată în grupa B, alături de Ucraina, Croația și Spania.

Mai multe știri de actualitate: 

Antrenori legendari, fotbaliști de Liga Campionilor » Cine sunt adversarii României U21 în grupa de la Euro 2023

Gică Hagi, atacuri în rafală după meciul din Cupă: „Fac deplasare de 400 de km, Rapidul joacă acasă! Întâmplare?” + acuză organizarea: „E meci oficial și nu avem așa ceva?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  19 Octombrie 2022, 14:26
Postat de cirus11 pe 19 Octombrie 2022, 10:02

Daca accidentarea e mai mult mentala si el e bine mental, de ce nu joaca?? Uof. Sincer nu am mai auzit in ultimul deceniu de accidentari care sa dureze 12 luni sa se refaca...

Depinde de foarte multi factori....ruperea ligamentelor incrucisate e poate, cea mai urata accidentare care o paote suferii un fotbalist...timpul de recuperare difera si de organism, de natura fiecaruia....nimeni nu spune 100% ca te refaci in 5 luni..sau 10 luni....asta cu 9 luni sunt estimari..sa-i dorim sanatate si sa revina cat mai repede..dar doar cand e refacut 100%...P.S. Nu sunt mare fan Ianis, dar nu am nimic cu el....am ceva cu cei care il promoveaza gratuit, peste tot....el, ca om, ca fotbalist, are valoarea care o are, doar ca unii il vad la Barca si bayern....si aici e vina lor, nu a lui Ianis.

MaxiP
MaxiP  •  19 Octombrie 2022, 10:34
Postat de klauz pe 19 Octombrie 2022, 01:51

Dimpotriva, nu se vorbeste deloc si nu intereseaza pe nimeni. Multi chiar spera ca au scapat de tine. Iar la nationala veneai adus de tac-tu, ca sa ai unde calca pe minge...

Va place sa dați din gura... Adus de tac-su sau nu, e pe merit, e unul din putinii romani ce joaca la o echipa de nivel decent în fotbalul european, valoric e printre cei mai buni jucători romani. Dacă ai alte variante mai bune, enumera-le și da argumente, ca altfel ne lamentam degeaba toată ziua.

cirus11
cirus11  •  19 Octombrie 2022, 10:02

Daca accidentarea e mai mult mentala si el e bine mental, de ce nu joaca?? Uof. Sincer nu am mai auzit in ultimul deceniu de accidentari care sa dureze 12 luni sa se refaca...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează