INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, doar o afacere pentru Rangers?! Ofertă de nerefuzat pregătită de Lazio

Lazio ar supralicita la dublul clauzei de achiziție deținută de Rangers, scrie Daily Record. „Ianis Hagi are un talent remarcabil și e una din soluțiile de atac preferate”, confirmă italienii. Foto: Guliver/GettyImages
Lazio ar supralicita la dublul clauzei de achiziție deținută de Rangers, scrie Daily Record. „Ianis Hagi are un talent remarcabil și e una din soluțiile de atac preferate”, confirmă italienii. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2020 12:40

Lazio ar supralicita la dublul clauzei de achiziție deținută de Rangers, scrie Daily Record. „Ianis Hagi are un talent remarcabil și e una din soluțiile de atac preferate”, confirmă italienii.

Ianis Hagi rămâne o țintă pentru revelația sezonului din Serie A. Pentru că Rangers nu ar activa clauza de cumpărare, de 5 milioane de euro, Genk îl poate vinde în altă parte la vară, iar Lazio e o variantă tot mai intens vehiculată. "Daily Record" scrie despre faptul că biancolestii ar fi gata să ofere până la 10 milioane pentru internaționalul român. Presa din Roma prezintă argumentele în a susține revenirea în Il Calcio a mijlocașului de 21 de ani, în care Fiorentina nu a avut încredere.

Ianis Hagi, profit remarcabil pentru Rangers

Genk nu i-a oferit multe șanse, iar împrumutul la Rangers i-a servit să arate Europei că băiatul e talentat și că probabil și-a început ascensiunea. Hagi îi place și directorului sportiv Tare. E jucător polivalent de atac, al doilea vârf, trequartista ori extremă. Este rapid, are tehnică și nu stă rău nici fizic la 1,82m”, a scris lalaziosoamonoi.it. Care vine și cu detalii din culise: „Lazio îl monitorizează atent, a avut discuții cu cei din anturajul lui și vrea să înțeleagă situația. Agenții lui au informat-o pe Rangers despre dorința jucătorului de a pleca la finalul stagiunii și rămâne de aflat pretențiile lui Genk. Aceiași bani din clauza actuală, 5-6 milioane, ori scoțienii îl vor cumpăra doar pentru a-l pune imediat pe lista transferurilor, cerând pe Ianis 10-12 milioane, pentru un profit remarcabil".

"O creștere a prețului ar putea fi un obstacol în transfer, dar Lazio e o destinație agreată de Hagi și agenții săi. Ianis are experiența Seriei A și vrea să se revanșeze pentru eșecul Fiorentina"
Lalaziosiamonoi.it, agenție italiană de știri

31 de meciuriare Ianis Hagi în acest sezon la Genk și Rangers, reușind șase goluri și șase pase decisive, în 1.500 de minute jucate în toate competițiile

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Ianis Hagi, avertizat cu privire la transferul la Lazio: „Stai la Rangers, mai bine”

PATRU variante pentru a încheia sezonul în Liga Campionilor » Cum arată soluțiile găsite de UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  06 Aprilie 2020, 17:35

Consortiu italian angajeaza direct cu contract de munca pe perioada nelimitata muncitori calificati pentru intretinerea stadionului Olimpico. Experienta in Scotia este un plus.

2133315653607049
Stanislav Gusat  •  06 Aprilie 2020, 16:54

Iară voi cu prăpăditu asta

iung811
iung811  •  06 Aprilie 2020, 15:23

Nu va mai saturati sa ne faceti capu' mare cu fasaiala asta de Hagi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close