INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, analizat de cel mai bun marcator din istoria campionatului scoțian: „Poate că el este jucătorul acela”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 21:19

Kris Boyd (36 de ani), cel mai bun marcator din istoria primei ligi scoțiene, salută venirea lui Ianis Hagi (21 de ani) la Glasgow Rangers.

„Hagi a avut un impact bun până acum și poate că este jucătorul de care Rangers avea nevoie în privința creativității. Oamenii vorbesc despre faptul că în Scoția este un joc bazat mult pe fizic, dar se va adapta. Este cu siguranță bun cu mingea la picior, poate scoate oameni din joc, are și capacitatea de a marca”, a declarat Boyd la Sky Sports.

Ianis Hagi, al treilea meci la Rangers

Hagi Jr. a evoluat 82 de minute în meciul pierdut de Rangers la Kilmarnock, scor 1-2. A fost al treilea meci în care „decarul” naționalei României a îmbrăcat tricoul formației lui Steven Gerrard. În cele 184 de minute, Ianis a marcat un gol.

167 de goluria marcat Kris Boyd în prima ligă scoțiană, pentru Kilmarnock și Rangers. E cel mai bun marcator din istoria competiției

Vezi și:

Ianis Hagi și colegii săi desființați de Steven Gerrard după înfrângerea lui Rangers: „Am crezut că avem mentalitate și caracter! S-a dovedit că greșeam”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sasesase
sasesase  •  14 Februarie 2020, 15:08

Clovnilor, nici o traducere că lumea nu puteți face!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close