INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Ianis Hagi, criticat aspru de presă după ultimul meci de la Primavera! A întâlnit-o pe Juventus și a sfârșit meciul "obosit și frustrat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 10:26

Ianis Hagi (19 ani) a jucat pentru formația Primavera a celor de la Fiorentina împotriva lui Juventus, într-un meci pierdut de echipa sa, scor 0-2.

Românul a avut o prestație ștearsă , deși începutul era promițător. A trimis o minge în bară în minutul 13 din lovitură liberă, dar apoi n-a mai existat pe teren.

"O bară și cam atât. Ianis Hagi, trimis la Primavera pentru a prinde minute după ce pentru echipa mare n-a jucat deloc în acest an, a fost autorul unei prestații dezamăgitoare contra lui Juventus. A lovit bara în minutul 13, apoi a fost doar un punct colorat într-o mare de tricouri albe.

Formația antrenata de Bigica a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă, iar omul chemat pentru a face diferența nu și-a pus deloc amprenta pe joc.

A încercat sa dribleze, dar a fost imediat blocat, a încercat să colaboreze cu coechipierii, dar n-a găsit pasele potrivite în cele 90 de minute. A terminat meciul obosit și frustrat", se arată pe site-ul ViolaNews.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ortega
ortega  •  05 Noiembrie 2017, 20:53

Și unii îl întreabă pe Contra de măscăriciul ăsta ...

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2017, 14:46
Postat de dubluv pe 05 Noiembrie 2017, 14:31

ar putea fi un jucator util la Gaz Metan

Acolo e Golubovici.

dubluv
dubluv  •  05 Noiembrie 2017, 14:31

ar putea fi un jucator util la Gaz Metan

Vezi toate comentariile (9)
Comentează