INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

La un pas de „remarcabil” » Spaniolii l-au analizat pe Ianis Hagi în Alaves - Osasuna și au concluzionat: „Asta îl costă scump”

Ianis Hagi, Deportivo Alaves // foto: Imago Images
Ianis Hagi, Deportivo Alaves // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 20:52 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 21:00

Ianis Hagi (24 de ani) a jucat 55 de minute în Deportivo Alaves - Osasuna 0-2, a fost extrem de activ, dar evoluția i-a fost pătată de o ratare extrem de costisitoare.

Titular în La Liga pentru a doua etapă la rând, Ianis Hagi s-a mișcat foarte bine pe poziția de decar, în spatele vârfului.

Implicat în mai toate acțiunile ofensive ale gazdelor, Ianis a și avut câteva ocazii de gol, două extrem de mari:

  • în minutul 18, a ratat de puțin ținta cu un șut la colțul lung.
  • în minutul 48, a fost singur cu portarul oaspeților, dar Sergio Herrera l-a blocat cu o paradă senzațională, video mai jos.

Ce scriu spaniolii despre Ianis Hagi după Deportivo Alaves - Osasuna

În ciuda ratării din partea a doua, una foarte costisitoare, întrucât contraatacul oaspeților a dus la eliminarea lui Antonio Blanco, evoluția lui Ianis a fost per ansamblu apreciată de iberici.

Publicația Relevo i-a acordat lui Ianis calificativul „bine”. Doar Arnaiz, Budimir și Sergio Herrera, toți decisivi la Osasuna, au primit calificative mai mari.

Și madrilenii de la Diario AS au avut cuvinte de apreciere pentru decarul lui Deportivo:

„Alaves a început meciul cu mai mult imbold, cu jucătorii mai montați și un Hagi foarte implicat între linii. Hagi a avut prima ocazie clară a jocului, un șut care a trecut peste poartă. Tot el a ratat o ocazie foarte mare chiar la începutul părții secunde”.

În opinia jurnaliștilor de la publicația locală Noticias de Alava, Ianis a fost la un pas de o evoluție de 5 stele.

„Dacă nu ar fi fost atât de imprecis în fața porții, evoluția lui ar fi fost remarcabilă, dar nu a fost cazul. Deși a fost foarte activ între linii și a coborât în benzi, ratarea unor ocazii atât de clare îl costă scump”, au scris aceștia.

Portarul are un reflex bun, dar de acolo trebuie să dai gol. 

- Helmut Duckadam, la DigiSport, despre ratarea lui Ianis Hagi

Citește și: 

Loți Boloni, a doua înfrângere la rând în Franța! Două etape fără gol marcat și a căzut spre zona retrogradării

Alegerea surprinzătoare în Arabia Saudită » Al 3-lea tehnician român: n-a antrenat niciodată în Liga 1, dar se va bate cu Ronaldo și Neymar!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
Reyzen30
Reyzen30  •  01 Octombrie 2023, 22:44
Postat de alenb pe 01 Octombrie 2023, 21:28

Daca a jucat asa fabulos de ce l-au inlocuit in min 55? Cat despre ratare, n-au voie sa ratezi de acolo cu toata poarta in fata, a bagat o mana si portaru dar e ditamai poarta, nu ai voie sa dai pe portar.

Este usor sa comentezi din fotoliu fara sa fi vazut macar meciu. A fost cel mai bun om de pe teren de la Alaves . A fost schimbat pentru ca Alaves juca in 10 iar antrenoru a facut 3 schimbari in minutu 55 pentru ca a schimbat tactica ,s-a trecut la jocu cu minge lunga pe atacant . Hagi a jucat chiar foarte bine meciu asta,pacat de ocazia aia mare .

alenb
alenb  •  01 Octombrie 2023, 21:28

Daca a jucat asa fabulos de ce l-au inlocuit in min 55? Cat despre ratare, n-au voie sa ratezi de acolo cu toata poarta in fata, a bagat o mana si portaru dar e ditamai poarta, nu ai voie sa dai pe portar.

danglumetu
danglumetu  •  01 Octombrie 2023, 21:09

progreseaza ''consacratul'' lui tata? sa dea Dumnezeu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează