INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA / GENK - WAREGEM 0-2

Ianis Hagi, după eșecul lui Genk cu Waregem: „Încerc să îmi găsesc poziția în teren”

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 17:27

Ianis Hagi (20 de ani) și-a făcut autocritica după eșecul cu Waregem: „E greu de acceptat rezultatul, mai ales după meciul de săptămâna trecută. Am încercat să dăm gol, însă nu ne-a ieșit”.

Ianis Hagi a vorbit despre problemele lui Genk, care după trei etape are doar trei puncte. Fostul atacant al Viitorului le cere fanilor campioanei Belgiei răbdare: „Așa cum am mai zis, caut să mă adaptez, să-mi găsesc poziția în teren cât mai repede posibil și să încerc să mai lucrez la chimia cu colegii. Să ne înțelegem reciproc și să ajung rapid la forma perfectă, să dau sută la sută și să joc cel mai bun fotbal al meu”. 

Hagi junior nu are explicații pentru evoluția sub așteptări: „E greu de acceptat rezultatul, mai ales după eșecul de săptămâna trecută. Nu avem ce face și va trebui să ridicăm capul, să muncim și iarăși să muncim. Trebuie să câștigăm etapa viitoare pentru moralul echipei. Nu putem sta să ne gândim doar la ce s-a întâmplat, sezonul este lung. Știam că Waregem se va apăra aglomerat și va contraataca, am încercat să dăm gol, însă nu ne-a ieșit”. 

VEZI ȘI:

LAZIO ROMA // Ștefan Radu îşi recâştigă postul: „Reintegrarea lui i-a restituit lui Inzaghi o piesă importantă” » Lazio are 9 victorii din 9 posibile în amicalele verii!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  12 August 2019, 10:24

Se pare ca este greu pentru Ianis Hagi sa mai iasa in evidenta cand nu mai joaca toata echipa pentru el cum se intampla la Viitorul unde toate mingiile treceau pe la el pentru ca era Hagi senior antrenor & patron si avea libertate deplina sa dribleze, sa suteze sau sa paseze si din 5-7-10 incercari cat avea pe meci avea o realizare pe meci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează