INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Ianis Hagi e optimist: „Nu contează că joc puţin. Eu pot face mult mai multe. Pot juca în stânga, pe dreapta, număr 10, chiar şi 9 fals”

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2019 12:53

Ianis Hagi, fotbalistul lui Genk, e optimist în Het Laatste Nieuws: „Nu privesc în trecut şi nu are importanţă unde mă va pune antrenorul să intru. Pot juca în stânga, pe dreapta, număr 10, chiar și 9 fals”

Ianis Hagi n-a bifat decât două meciuri ca titular la Genk, dar nu e deranjat şi priveşte înainte cu speranţă. A vorbit deschis cu jurnaliştii de la Het Laatste Nieuws despre perioada petrecută la campioana Belgiei: „Știam că voi avea nevoie de timp de adaptare, la o echipă nouă, colegi noi şi mediu diferit. Suișurile și coborâșurile mi se par normale, nu mă surprind. Este benefic pentru grupul nostru tânăr. Nu contează că am jucat puţin!". 

„Vom arăta altfel cu Napoli”

Mijlocaşul român promite să crească şi să contribuie la revenirea lui Genk: „Eu pot face mult mai multe, deşi n-am prins prea multe minute până acum. Nu are importanţă unde mă va pune antrenorul să intru. Pot juca în stânga, pe dreapta, număr 10, chiar şi 9 fals. Sigur veți vedea o altă față a echipei în meciul cu Napoli!".

„Doar prezentul și viitorul contează. E foarte bine că meciurile sunt unul după altul destul de repede și că nu avem mult timp să ne gândim la ce a fost înainte”
-Ianis Hagi, mijlocaş Genk

Citește și:

VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit! Din nou! Mesaj tranșant pentru Gigi Becali: „Șeful Stelei a zis că e război. Îi transmit asta!”

Hagi, mai nervos ca niciodată: „A început războiul! Obiectivul lor era să-l elimine pe Hagi” + „Anul trecut au vrut să-l termine pe Ianis”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  24 Septembrie 2019, 20:11

isi bate aia joc de el, saracu Ianis, pacat de el, nu e vina lui, e clar ca l-au adormit, l-au pus deoparte, asa cum fac cu toti tinerii promitatori din Est, ii ia si-i anesteziaza, nu-i baga si gata, adica veniti acuma sa urlati ca nu e bun decit rezerva dupa ce a dat gol la un minut de cind a intrat pe teren si meciu urmator a dat o pasa lunga geniala de pus in rama... eu zic ca l-au mintit pe Gicuta altfel nu-l lasa sa-si bata aia joc de el.

magic4ever
magic4ever  •  24 Septembrie 2019, 14:48

Ianis Hagi poate sa joace si rezerva falsa...

kingdon
kingdon  •  24 Septembrie 2019, 14:09

Joci la nunti si botezuri! Ce dracu sa joci tu fraiere? Poate pamporeaaaa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează