INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Gică Hagi a dat cele mai noi detalii despre situația lui Ianis » Cum se simte după accidentare

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 14:56 / Actualizat joi, 31 martie 2022 15:18

Gică Hagi a vorbit despre starea de sănătate a fiului său, Ianis (23 de ani), care se recuperează după o accidentare gravă.

Accidentat pe 21 ianuarie într-un meci din Cupă, când a părăsit terenul după 14 minute, acuzând dureri la genunchiul drept, Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și a avut nevoie de operație. 

Acum, Gică Hagi a vorbit în presa din Scoția despre mijlocașul lui Rangers și a oferit detalii despre recuperarea acestuia.

Ce lovitură pregăteşte Barcelona! » Agentul unui jucător de top a fost fotografiat în orașul catalan
BARCELONA
Ce lovitură pregăteşte Barcelona! » Agentul unui jucător de top a fost fotografiat în orașul catalan

Gică Hagi, detalii de ultimă oră despre Ianis Hagi

„A acceptat situația și acum lucrează din greu, zi de zi, pentru a progresa. L-am văzut în Glasgow și arată foarte bine. Sper să se recupereze cât mai repede.

A avut o accidentare serioasă. Dar e puternic, a acceptat situația. Acum muncește pentru a reveni la forma de dinainte, când era într-o perioadă ideală”, a declarat Gică Hagi pentru presa din Scoția, după ce în weekend a fost prezent la un meci de gală la Rangers.

Ianis Hagi ar putea rata începutul sezonului viitor

După ce Ianis s-a operat, Giovanni Van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, spunea că fotbalistul poate rata și începutul sezonului viitor.

„S-a operat la ligamentele încrucișate. Am avut și eu această accidentare. Recuperarea durează între șase și nouă luni. Dacă socotim, atunci este posibil ca el să rateze începutul sezonului următor. Cred că nu este greu de făcut acest calcul matematic. Noi sperăm că recuperarea lui va decurge fără probleme și că se va putea reface rapid. 

Acesta este obiectivul nostru principal. Dacă trebuie să stai pe tușă între șase și nouă luni, trebuie doar să aștepți și să vezi cum decurge reabilitarea. Nu este nicio surpriză”, a declarat Van Bronckhorst potrivit The Herald.

VIDEO Iosif Rotariu, despre valoarea lui Gică Hagi când era la Galatasaray: „Dacă era cu 10 ani mai tânăr, ar fi costat 200 de milioane!”

Citește și:

Vladimir Putin a luat o decizie radicală împotriva lui Roman Abramovich

Donnarumma vrea să plece de la PSG + ce club din Serie A îl dorește

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adrianna..
adrianna..  •  01 Aprilie 2022, 06:33
Postat de George Ionescu pe 31 Martie 2022, 17:05

...speram sa nu l vedem la National ...acum...si in vecii vecilor...Amin!!!

Sa-ti dea Dumnezeu după suflet!

108779877311497
George Ionescu  •  31 Martie 2022, 17:05

...speram sa nu l vedem la National ...acum...si in vecii vecilor...Amin!!!

klauz
klauz  •  31 Martie 2022, 15:48

Nu intereseaza pe nimeni!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează