INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

De ce nu joacă Ianis Hagi în această seară pentru Rangers

Ianis Hagi, Rangers // sursă foto: Imago Images
Ianis Hagi, Rangers // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 21:15 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 21:23

Ianis Hagi (24 de ani) a revenit pe teren sâmbătă, când a jucat 20 de minute în Rangers - St. Johnstone 2-0, dar la meciul de astăzi cu Hearts (ora 21:45) nu apare pe foaia de joc.

Pe 28 ianuarie, la 372 de zile de la momentul în care a suferit ruptura de ligamente încrucișate de la genunchiul drept, Ianis Hagi a revenit pe teren într-un meci oficial, fiind aruncat în luptă în minutul 72 al partidei de campionat cu St. Johnstone.

Toată lumea se aștepta ca Ianis să beneficieze de câteva minute și în această seară, la partida cu Hearts, dar antrenorul Michael Beale l-a lăsat în afara lotului.

Reacția lui Bratu când a auzit ce pregătește galeria lui FCU Craiova în Giulești: „Va fi ca la Rovine!”
FCU CRAIOVA
Reacția lui Bratu când a auzit ce pregătește galeria lui FCU Craiova în Giulești: „Va fi ca la Rovine!”

De ce nu joacă Ianis Hagi în această seară pentru Rangers

Decizia i-a surprins pe fani, care s-au întrebat cu zecile pe Twitter care este motivul absenței românului.

Cei de la Heart & Hand, un podcast dedicat lui Rangers, au făcut lumină: „Hagi nu este accidentat, dar nu este pregătit să intre în fiecare meci. Va fi readus în echipă treptat”.

Cel mai probabil, antrenorul lui Rangers nu a vrut să riște cu Ianis, având în vedere că meciul din această seară se anunță a fi unul intens. Hearts ocupă locul 3 în Scoția, la 16 puncte sub Rangers și 25 sub liderul Celtic.

Foarte probabil, Ianis va reveni la meciul de sâmbătă seara, ora 17:00, cu Ross County, locul 9 din 12 în Scoția. 

Mai multe știri despre stranieri: 

„Tănase nu pierde timpul” » La revenirea în primul „11”, Florin a reușit o „dublă”

Mircea Rednic, la a patra aventură: cu cine negociază

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
tomaescu
tomaescu  •  02 Februarie 2023, 11:17

Il rascumpara ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  02 Februarie 2023, 10:31

Ma uit la comentariile de aici si trag 2 concluzii: 1. 90% dintre cei care intra sa comenteze pe gsp nu stiu fotbal 2. e foarte usor sa scrii de rau de cineva. o poate face oricine. sa scrii de bine e mai greu, necesitat niste calitati. cand scrii ceva de rau, de fapt mai mult lucrul ala spune mai mult despre tine ca persoana. In fine, orice jucator din lumea asta va reveni greu la nivelul la care a fost dupa o accidentare de tipul ala. Ianis, spre deosebire de alti copii cu tati celebrii (Alex Piturca, Mario Iorgulescu, etc), a muncit ca sa ajunga la un anumit nivel. Nu-l mai comparati cu Gica. Sunt doi jucatori diferiti. Nu e vina lui ca presa face 100 de articole cu el..

danglumetu
danglumetu  •  02 Februarie 2023, 10:26

si inainte era rezerva, din postura de rezerva utilizata s-a accidentat. cariera lui s-a incheiat dupa testul fiorentina, coleg atunci cu chiesa jr. si simeone jr. care...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează