INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK - NAPOLI

Ianis Hagi, interviu în presa din Italia, înainte de Genk-Napoli: „Să revin în Serie A? De ce nu?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 18:03

Ianis Hagi, 20 de ani, speră să fie titular în partida pe care Genk o dispută săptămâna viitoare în confruntarea cu Napoli, din grupele Ligii Campionilor. Partida se joacă miercurea viitoare, de la ora 19:55. 

Într-un interviu acordat publicației italiene calcionapoli24.it, Ianis a prefațat partida cu napolitanii, vorbind și despre perioada petrecută la Fiorentina. 

„Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă mare care aspiră în fiecare an la scudetto şi joacă bine în Liga Campionilor. Acum jucăm bine, am câştigat ultimele două meciuri. Debutul în Liga Campionilor nu a fost aşa cum ne doream, însă vrem să ne îmbunătăţim jocul. Trebuie să jucăm ca o echipă şi vom încerca să câştigăm. Jucăm în faţa propriilor fani şi nu avem nimic de pierdut.  

Am amintiri bune din Italia, chiar dacă nu am jucat mult la Fiorentina. Eram prea tânăr, dar am învăţat şi m-am maturizat mult din punct de vedere fizic şi tactic. Serie A este unul dintre cele mai bune ligi din lume, dacă ar fi o oportunitate să revin, de ce nu?

Ianis a debutat în cea mai importantă competiție europeană în urmă cu o săptămână, când a evoluat 18 minute în înfrângerea drastică suferită pe terenul lui Salzburg, scor 2-6.

Vezi și: 

Ianis Hagi, magnet pentru presa din Belgia » Ce le-a spus jurnaliștilor despre Gică Hagi: „Vorbim despre asta 99% din timp”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  27 Septembrie 2019, 19:55

Tata Hagi strange bani.pt rascumparare.. ‘talentatul junior “nu confirma ... din nou))

1177177172317584
Christian Ciuca  •  27 Septembrie 2019, 19:30

Imediat au sarit haterii cu ironiile, ca nu joaca, ca-l tine belgienii pe bara, ca nu poate fi titular decit la Viitoru.... mai fratilor haideti sa fim DREPTI o clipa, nu se poate sa aruncati cu noroi in baiatu asta, in primu rind pentru ca NU avem altu de valoarea lui in tinara generatie, e talentat si ambitios, sincer e nedrept sa-l tii pe bara pe Ianis dupa ce a intrat in forta in echipa, cu gol la un minut de la intrare si cu pasa decisiva de 60 de metri in al doilea meci.... evident nu vor sa-l bage, isi bat joc aia de el, ma oftic ca l-a lasat Gicuta sa se duca la **** aia, si pe bani-putini si rezerva, asa isi pierde increderea un jucator promitator, pur si simplu nu-l lasi sa se exprime, nu-l bagi si gata, l-ai terminat, dupaia vine la Nationala timorat, fara elan, cu teama sa nu greseasca. Dar el e zecar pur-sange, ambidestru stingu-dreptu la perfectie, rapid si inventiv, ar trebui sa-l ia Gicuta deoparte si sa-l formeze mental, ca el, adica singur gaseste golu, vede ca n-are vreun coleg prin zona, dribleaza si trage, cu tupeu... Poate sa fie lider de se descatuseaza in sfarsit.

magic4ever
magic4ever  •  27 Septembrie 2019, 18:52

Ianus trebuie sa ajunga in primul rand titular la Genk si sa aiba realizări si apoi sa se gândească la campionatul Italiei sau al Spaniei, el momentan lustruieste banca de rezerve sau joaca din an in paste...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează