INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VIITORUL

IANIS HAGI LA GENK // Gică Popescu a spus tot după plecarea lui Ianis: „Manchester City a încercat să îl deturneze înainte să plecăm spre Belgia” + de ce a picat transferul la Barcelona

FOTO: Viitorul
FOTO: Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 20:47

Ianis Hagi (20 de ani) a fost prezentat astăzi oficial la Genk. Gică Popescu, omul care a condus negocierile, afirmă că Viitorul a refuzat ofertele venite de la Barcelona și Manchester City. 

„Pentru Ianis primează aspectul sportiv, nu partea financiară. Au fost oferte la care cu greu poți face față. A ales însă proiectul care crede că îl va ajuta să crească. A contat foarte mult discuțiile pe care le-a avut cu oamenii de acolo. Ianis a dat dovadă de maturitate. Totul va depinde foarte mult de el. E un club care i se potrivește, care joacă în Liga Campionilor”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport. 

...despre Spartak Moscova: „A făcut o ofertă uluitoare din punct de vedere financiar, atât pentru Ianis cât și pentru Viitorul. Ar fi fost de departe cel mai mare transfer făcut în România. Și așa, e cel mai important transfer făcut de Viitorul de la înființare”

...despre Barcelona: „Cu ei am discutat aproape o săptămână. Am încercat să găsim soluția sportivă potrivită pentru el. Ceea ce propuneau nu era mulțumitor”

...despre Manchester City: „A insistat, a încercat să îl deturneze chiar înainte să pornim spre Bruxelles. Am considerat că nu este un proiect potrivit pentru el. Era varianta să fie cumpărat, apoi împrumutat la alte echipe”

Suma de transfer, confidențială

Întrebat despre valoarea totală a transferului, Gică Popescu nu a putut oferi un răspuns: „În contractul pe care l-am semnat cu Genk avem o clauză de confidențialitate usturătoare dacă divulgăm suma de transfer. Cert e că o parte din bani vor merge la Fiorentina. Am pus și noi o astfel de clauză, pentru un eventual viitor transfer”.

Vezi și: 

IANIS HAGI LA GENK // VIDEO + FOTO Prima imagine cu Ianis în tricoul lui Genk » Cum l-au prezentat belgienii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
mosykw1
mosykw1  •  13 Iulie 2019, 15:50

Asta micul nu este nici pe sfertul lui Gica!Tot este fortat dar fotbalul nu este ptr. el.

vendredi13
vendredi13  •  13 Iulie 2019, 15:06

Minciuni. Ajax chiar a dezminţit pentru că ştirea a apărut în Olanda. City nu va dezminți, Guardiola & Co. nu se uită ei la Digi.

109843526893784
Aurel Radulescu  •  13 Iulie 2019, 14:27

Popescu asta a ajuns ***,vai ce rușine de oltean.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează