INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Ianis Hagi, la un pas să fie deturnat de Anderlecht din drumul spre Genk: „Îi pregătiseră și clipul de prezentare”

Ianis Hagi // Sursă foto: www.krcgenk.be
Ianis Hagi // Sursă foto: www.krcgenk.be

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 13:08

Genk i l-a suflat în ultimul moment pe Ianis Hagi lui Anderlecht, unde era dorit de antrenorul Kompany. Iar campioana Belgiei se poate felicita pentru investiţie, românul debutând cu gol în campionat. 

Ianis Hagi, 20 de ani, a făcut obiectul unei aprige dispute pentru transfer între granzii din Jupiler Pro League.

Jurnaliştii belgieni au descoperit că decarul Viitorului a fost foarte aproape să ajungă la Anderlecht, cel mai titrat club din ţară, dar Genk a reuşit să îl deturneze în ultimul moment.

Anderlecht a fost doar la un pas să semneze cu Ianis. Echipa din Bruxelles chiar avea pregătit un videoclip de prezentare”, a dezvăluit voetbalprimeur.be.

Alegere inspirată

Campioana l-a convins însă pe Gică Hagi şi alegerea i-a fost răsplătită subit. Mijlocaşul român, pe care noul tehnician al lui Anderlecht, Vincent Kompany, l-a dorit insistent, a debutat vineri oficial în succesul de acasă cu Kotrijk (2-1), marcând golul decisiv, chiar la prima atingere de balon.

Ianis, folosit doar din minutul 74, a fost ales de fanii albaştrilor cel mai bun jucător de pe teren, primind nota 7 în cotidianul Het Laatste Nieuws.

„Ianis a fost dorit şi de alte cluburi, dar Anderlecht s-a aflat cel mai aproape să-l transfere. Chiar aranjaseră tot, însă Hagi a ales Genk. Iar acum, mijlocaşul român a avut un debut de vis pentru noua echipă”
Voetbalprimeur, agenţie belgiană

„Nu mai are 17 ani, ca atunci când a fost la Fiorentina. La 20 e copt, e mai bine, dar nu o să fie ușor, trebuie să aibă timp să se adapteze pentru că cerințele sunt importante, echipa e bună și sperăm să facă față”
Gică Hagi, antrenor Viitorul

Vezi și: VIDEO Presa din Olanda, după debutul lui Răzvan Marin: „E absurd să-l compari cu De Jong” + ce a spus antrenorul Erik Ten Hag

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  28 Iulie 2019, 16:59

Cum, a dat gol si Constanta inca-si mai pastreaza numele in loc sa se numeasca Orasul Ianis? De fapt nu m-ar surprinde ca Orasul Ianis sa devina si capitala Romaniei sau Aromaniei iar Pamporea, noul imn.

capca1
capca1  •  28 Iulie 2019, 15:25

De fapt, cei de la Anderlecht, ca să-l ia pe prințișor, au scos două șuruburi și o piuliță de la motorul avionului ce-l căra spre Genk, sperând că troaca s-ar fi oprit în Bruxelles, ca s-o repare, timp în care Ianis era deturnat ! Următoarea mare realizare a lui Ianis o să fie când va bate un corner, va arunca de la margine sau, culmea gloriei sportive, va fi lângă cel care vs bate 11 m !

klauz
klauz  •  28 Iulie 2019, 14:52

Va rog, vedeti "marele" gol al lui ianis asta, inainte de a citi aberatiile care il lauda pe baiatul geniului carpatin. S-a trezit cu mingea in fata, la 6,5-7 m de poarta, sarita, numai buna de impins in pasa. A dat telefonat, aproape a ratat sutul, dar mingea a intrat. Uitati-va si la meci, nu a facut nimic decat o plimbare haotica in teren, ascunzandu-se de minge si de joc! Asta e fotbalist? Zau?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează