INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

Ianis Hagi lasă Rangers? Internaționalul român este dorit de un club important din Turcia

sursă foto: Imago
sursă foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 19:36 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 11:14

Ianis Hagi (22 de ani) este dorit de Istanbul Bașakșehir. Jucătorul lui Glasgow Rangers este monitorizat de campioana en-titre a Turciei.

Ianis Hagi a pierdut primul "11" la Glasgow Rangers și conform publicației turce Hurriyet, fiul lui Gică Hagi, născut la Istanbul, își dorește să părăsească echipa antrenată de Steven Gerrard.

O nouă provocare pentru Hagi jr.?

Internaționalul român are contract cu formația de pe Ibrox Stadium până în 2024, dar acesta și-ar fi informat agentul că își dorește o nouă provocare, iar formația din Istanbul pregătește o ofertă pentru jucătorul celor de la Rangers. În ultimul meci jucat, în etapa a 6-a a grupelor Europa League, Hagi jr. a fost titular contra celor de la Lech Poznan și a marcat ultimul gol al partidei, câștigată de scoțieni cu 2-0.

Ianis Hagi lasă Rangers? Internaționalul român este dorit de un club important din Turcia

2 goluri și 8 assist-uria oferit Ianis Hagi în acest sezon

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în PSG - Bașakșehir

Istanbul Bașakșehir a fost în centrul atenției zilele acestea. Bașakșehir și PSG au părăsit terenul în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor, după ce arbitrul Sebastian Colțescu (43 de ani) a folosit o expresie rasistă la adresa lui Pierre Webó (38 de ani), oficial al oaspeților. Meciul s-a reluat a doua zi, dar brigada de arbitrii condusă de Ovidiu Hațegan a fost înlocuită. Partida a fost câștigată de PSG cu scorul de 5-1.

Scene nemaivăzute în istoria Ligii Campionilor! Bașakșehir și PSG au părăsit terenul, după o replică rasistă a lui Sebastian Colțescu!

VIDEO Ianis Hagi a marcat în Lech Poznan - Rangers! Le-a dat ceva bătăi de cap celor de la UEFA :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
5640124639346680
Monica Anette  •  13 Decembrie 2020, 13:05

Rusine sa va fie !!!! Oameni rai, invidiosi, lipsiti de patriotism, fara nici un principiu, fara valoare !!!! Nu sunteti in stare sa realizati nimic important, frumos, nici macar un gest frumos, lipsit de interes!!! Singurul lucru de care sunteti capabili este sa murdariti cu veninul vostru orice tanar talentat, oricine incearca prin munca, sacrificiu sa realizeze lucruri frumoase, iesite din comun !!! In loc sa-i admirati, respectati si sa va mandriti cu romanii nostrii, care se zbat sa realizeze lucruri frumoase, marete, voi vorbiti despre lucruri pe care nici macar nu le intelegeti!!!! Deoarece sportul este frumos, inaltator, principial. de bun simt si aducator de multa bucurie, stare de bine si chiar fericire, va rog pe toti cei care nu sunt in stare sa simta aceasta si sa reactioneze in mod adult, principial, sa se abtina sa rosteasca fie si un cuvant despre tinerii romani talentati, care sunt mult deasupra umilei lor intelegeri !!!! Multumesc !!!

5640124639346680
Monica Anette  •  13 Decembrie 2020, 12:53
Postat de Constantin Mosnegutu pe 12 Decembrie 2020, 13:54

"Lasa..."? Nu cumva il dau afara? E o diferenta intre a pleca (lasa) si a fi dat afara. De regula muraturile care s-au si *** sunt aruncate la ***!!!

Rusine sa va fie !!!! Oameni rai, invidiosi, lipsiti de patriotism, fara nici un principiu, fara valoare !!!! Nu sunteti in stare sa realizati nimic important, frumos, nici macar un gest frumos, lipsit de interes!!! Singurul lucru de care sunteti capabili este sa murdariti cu veninul vostru orice tanar talentat, oricine incearca prin munca, sacrificiu sa realizeze lucruri frumoase, iesite din comun !!! In loc sa-i admirati, respectati si sa va mandriti cu romanii nostrii, care se zbat sa realizeze lucruri frumoase, marete, voi vorbiti despre lucruri pe care nici macar nu le intelegeti!!!! Deoarece sportul este frumos, inaltator, principial. de bun simt si aducator de multa bucurie, stare de bine si chiar fericire, va rog pe toti cei care nu sunt in stare sa simta aceasta si sa reactioneze in mod adult, principial, sa se abtina sa rosteasca fie si un cuvant despre tinerii romani talentati, care sun mult deasupra umilei lor intelegeri !!!! Multumesc !!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  12 Decembrie 2020, 13:54

"Lasa..."? Nu cumva il dau afara? E o diferenta intre a pleca (lasa) si a fi dat afara. De regula muraturile care s-au si *** sunt aruncate la ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează