INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, lăudat de un fost coleg: „E fotbalistul cu cea mai mare calitate alături de care am jucat”

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 11:53

 Brazilianul Rivaldinho, fost coleg cu Ianis Hagi (22 de ani) la Viitorul, a vorbit în presa scoțiană despre transferul mijlocașului român la Rangers: „Este cel mai bun fotbalist cu care am jucat”

 

Și fiul marelui Rivaldo i-a pus o vorbă bună băiatului „Regelui". Rivaldinho l-a lăudat în presa din Scoția pe Ianis Hagi, transferat definitiv de la Genk pentru 3,5 milioane de euro. „E un tip foarte drăguț și umil, avem o relație bună. Sigur că este un pic greu când ești tânăr și deseori lumea ne compară cu tații noștri. Dar nu putem decât să jucăm, să încercăm să nu ne pese de ce se zice".

„Va avea un sezon viitor foarte bun"

Brazilianul recunoaște calitățile fostului său coleg de la Viitorul. „Nu știu ceea ce s-a întâmplat în Belgia, a fost la un club bun, s-a descurcat bine, dar nu i s-au acordat timp și încredere. E tânăr și talentat, iar managerul Steven Gerrard i-a oferit la Rangers ceea ce i-a lipsit la Genk. Dacă îi dai încredere poate face diferența în teren. Ianis mi-a spus că fanii sunt uimitori la Glasgow, fac o atmosferă fantastică la fiecare meci. Se simte fericit, sunt sigur că va avea un sezon foarte bun”.

„Ianis e polivalent"

Rivaldinho i-a asigurat pe scoțieni că au pus mâna pe un fotbalist valoros: „Hagi poate evolua pe extreme, dar și în spatele atacanților. Pentru mine, e un decar de top. Este fotbalistul cu cea mai mare calitate cu care am jucat vreodată! Am primit multe mesaje de la fanii lui Rangers și am o deosebită admirație față de acest club, cu un antrenor mare. Să vedem ce-mi rezervă viitorul".

FOTO.Imagini spectaculoase din întreaga lume, în timpul pandemiei de COVID-19

+33 FOTO

VIDEO. Emil Săndoi despre Ianis Hagi: ”Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gică Hagi, vehement cu fostul antrenor al lui Ianis: „Asta e întrebarea mea pentru el”

Edi Iordănescu poate da lovitura carierei! A fost propus la un club important din Europa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  06 Iunie 2020, 13:48

Daca parerea lui asta conteaza inseamna ca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează