INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - HIBERNIAN 1-0

Ianis Hagi, mesaj pentru Steven Gerrard după ce a fost din nou decisiv pentru Rangers

Ianis Hagi //FOTO: Imago +14   FOTO
Ianis Hagi //FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 19:58 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 20:17

Ianis Hagi (22 de ani) a fost din nou decisiv pentru Rangers, în victoria 1-0 cu Hibernian, marcând singurul gol al partidei.

La final, internaționalul român a postat un mesaj pe contul de facebook, explicând ce a însemnat pentru el partida disputată de Boxing Day.

„Mereu am visat să joc de Boxing Day. Cele 3 puncte și golul au făcut ca visul meu să devină realitate și e chiar mai bine!. P.S: Genunchii mei sunt bine (n.r- referitor la căzătură de la celebrarea golului)”, a fost mesajul lui Ianis Hagi.

VIDEO Golul marcat de Ianis Hagi pentru Rangers

VIDEO Cum era relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi: 

Steven Gerrard îl laudă pe Ianis Hagi după ce a adus victoria lui Rangers: „Este într-un moment bun! Sunt foarte mulțumit de el”

Ianis Hagi, decisiv pentru Rangers! A marcat singurul gol al meciului cu Hibernian

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers, iar comentatorii și internetul au luat-o razna: „Cu toții ne întrebam când va învia! Iată că a făcut-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  27 Decembrie 2020, 17:41

Wow ... A ajuns sa dea mesaje. Pardon... A invatat si el!!!

persanu
persanu  •  27 Decembrie 2020, 12:12
Postat de Eugen Iustin pe 26 Decembrie 2020, 22:12

Pentru cât s-a investit în el raportat la talent și cât își dorește el, nu tatăl lui, să fie fotbalist, are rezultate decente. Nu am nimic cu el, am cu presa care îl umflă.

Cand vom intelege ca presa umfla orice articol care este de interes pentru noi atunci poate nu-l va mai umfla pe Ianis pentru nimic si ar aparea articole cu el strict legate de performanta. Adica cum este in cazul lui Stanciu , da gol apare in presa , joaca in CL apare in presa , are un incident cu fanii apare in presa , apare un eveniment in viata lui apare in presa , cam asa procedeaza presa occidentala , in schimb la Ianis apar articole din te miri ce motiv , ba ca vorbeste unu despre el , ba ca ne spune parerea un jurnalist , ba ca isi aduce aminte de el un fost coleg etc ... Daca s-ar vedea diferenta numerelor de articole intre Ianis si Stanciu atunci am vedea si valoarea gazetarilor romani. Nu am inteles niciodata de ce un subiect ca Ianis prinde mai mult la presa decat ca orice alt sportiv valoros dintr-un alt sport romanesc. Valoarea societatii o dam noi si din pacat intram pe orice articol mediocru iar pe majoritatea le vedem din titlu si ne dam seama ca este click bite , dar continuam sa intram sa citim... Cand nu vom mai face asta , macar cu Becali sa zicem sau Ianis , veti vedea ca vor aparea in presa din ce in ce mai putine articole cu ei pentru ca nu exista "audienta" ...

ray51
ray51  •  27 Decembrie 2020, 09:16

Discutam la golul 100! Mai e mult pana departe.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează