INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, pe val la Rangers! Nominalizat de scoțieni la categoriile „cel mai bun tânăr jucător” și „cel mai frumos gol”

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers de la Genk // foto: Instagram @rangersfc
Ianis Hagi a fost transferat de Rangers de la Genk // foto: Instagram @rangersfc

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 18:33 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 18:46

Ianis Hagi (21 de ani), jucător transferat definit de Rangers la finalul lunii mai, a fost nominalizat de către clubul scoțian la categoriile „cel mai bun tânăr jucător al anului” și „cel mai frumos gol al sezonului”.

Începutul de aventură al lui Ianis la Rangers i-a cucerit atât pe fanii de pe „Ibrox”, cât și pe oficialii echipei. Atât de mult încât „tricolorul” a fost nominalizat la categoria „cel mai bun tânăr jucător al anului”, alături de alți 4 fotbaliști: Joe Aribo (23 de ani), George Edmundson (22), Ryan Kent (23) și Niko Katic (23). Ianis este cel mai tânăr dintre cei 5 jucători!

Ianis nu are însă șanse la trofeul de „cel mai bun jucător al sezonului”, din cauza faptului că pentru această distincție sunt eligibili doar fotbaliștii cu cel puțin 15 meciuri avute sezonul precedent. Fiul „Regelui” a strâns doar 12 partide pentru vicecampioana Scoției.

Golul lui Ianis cu Braga, nominalizat la o altă categorie

Numele lui Ianis Hagi figurează și la o altă categorie, aceea de „cel mai frumos gol al sezonului”. Prezența în această listă i-a adus-o golul marcat în meciul din Europa League cu Braga (scor 3-2), atunci când Ianis înscria golul revenirii echipei sale, de 1-2. Concurența în această categorie este mai mare, alte 11 goluri fiind nominalizate.

Câștigătorii vor fi aleși ca urmare a voturilor fanilor, care se înregistrează aici!

4.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri despre stranieri:

Românul eliminat chiar la debutul pentru „tricolori” a înscris primul lui gol în campionat

Mirel Rădoi dezvăluie ce plan are Inter cu Ionuț Radu: „Patronul i-a spus lui Olăroiu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alenb
alenb  •  04 Iulie 2020, 19:03

Sa ghicesc, articol marca Theo Jumatate?????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close