INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

VIDEO Ianis Hagi, conferință alături de Steven Gerrard: „Asta a fost mereu prima opțiune” » De ce a ales Rangers

Ianis Hagi a fost prezentat la Rangers
Ianis Hagi a fost prezentat la Rangers

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 09:14 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 14:22

Cumpărat de Rangers de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro, după ce i-a impresionat pe scoțieni în timpul împrumutului de 6 luni, mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) a fost prezentat marți seară la formația din Glasgow.

Internaționalul român a susținut o conferință de presă alături de managerul Steven Gerrard, iar cei doi au vorbit despre transfer și despre provocările din noul sezon din Scoția. 

„Am fost foarte fericit pentru că totul s-a rezolvat rapid. Rangers a fost mereu prima mea opțiune. Sunt fericit că totul a mers bine. Este un club uriaș, cu istorie și cu dorința de a câștiga trofee. Astea au contat și m-au făcut să vreau să fiu aici.

Mai avem până începem și avem timp să intrăm în formă. Cel mai important este să nu ne accidentăm. Avem tot ce ne trebuie ca să fim 100% pregătiți, din punct de vedere mental și fizic. Abia aștept să revină lucrurile la normal. E greu să îți imaginezi stadionul gol. Sper să nu jucăm multe meciuri fără fani. Pentru ai jucăm fotbal. Fără ei nu e la fel. 

Liga din Scoția e total diferită de cele în care am jucat, dar am fost ajutat de fiecare dată. Am avut mereu pe cineva care să mă ajute înainte de meciuri și antrenamente. Colegii, antrenorii și cei de la club m-am ajutat să mă integrez. Acum va fi mai bine pentru mine și sper că putem termina sezonul viitor. Sunt foarte fericit cu ce fac aici. Mentalitatea de aici mi se potrivește, este un mediu bun pentru mine”, a declarat Ianis Hagi la conferința de presă.

„Mai avem returul cu Bayer Leverkusen, din Europa League. Chiar dacă am pierdut în tur, orice se poate întâmpla în fotbal” 
Ianis Hagi 

VIDEO. Conferința susținută de Ianis Hagi și Steven Gerrard 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona respiră! Un gol chinuit și trupa lui Setien recuperează momentan locul 1 în La Liga! Cum arată acum clasamentul

3 jucători de la PSG au avut coronavirus » Le-au fost depistați anticorpi în sânge

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  25 Iunie 2020, 09:24

"Mentalitatea de aici mi se potrivește, este un mediu bun pentru mine”, a declarat Ianis Hagi la conferința de presă. Sa tii minte ce ai declarat acum, tinere!!! Sa nu faci 1 joc bun si 3 slabe. Sa nu joci vreo 20 de minute si restul de 70 sa te ascunzi dupa colegi. Sa nu practici individualismul ci sa te faci util tuturor colegilor aflati in pozitie mai buna decat a ta. Sa nu te te lasi cuprins de egocentrism. Iti doresc 'rautate' buna, clarviziune, altruism si minte cat cuprinde. Bafta!

markksson
markksson  •  25 Iunie 2020, 08:44

Ianis vorbeste foarte bine si este foarte clar in ceea ce spune. Totul in engleza. BRAVO, impresionant!

elgabri
elgabri  •  24 Iunie 2020, 09:53

A fost prima si singura optiune, decat sa se intoarca glorios la marele club blatist Viitorul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează