INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAUDE

EXCLUSIV/VIDEO. Fotbalistul român care l-a uluit pe Emil Săndoi: „Nici pe vremea mea n-am văzut așa ceva!”

Emil Săndoi îl privește cu admirație pe Ianis Hagi
Emil Săndoi îl privește cu admirație pe Ianis Hagi

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 10:36

Ianis Hagi (21 de ani) e din nou în atenția presei internaționale, mijlocașul ofensiv legitimat la Genk fiind la un pas de transferul definitiv la Glasgow Rangers, echipa unde a fost împrumutat în această iarnă.

Invitat miercuri dimineață la GSP Live, Emil Săndoi (55 de ani), fostul căpitan al Universității Craiova, i-a făcut o caracterizare amplă lui Ianis Hagi, olteanul vorbind despre evoluțiile lui Hagi jr. din Scoția, dar și despre impactul pe care Steven Gerrard îl are asupra carierei sale. 

VIDEO. Emil Săndoi vorbește despre cariera lui Ianis Hagi

„Nu putem vorbi de un eșec al lui în Belgia. El nu e de doi ani acolo. Dacă era de doi ani de zile și n-ar fi prins echipa, aș fi zis, dar el e acolo de o perioadă scurtă. 

Când s-a transferat în Scoția, mă gândeam și eu că poate i se potrivea mai bine Belgia. Acum mi-am schimbat puțin părerea, dar a demonstrat într-un timp foarte scurt că a avut evoluții fantastice la nivel foarte înalt. Cu Sporting Braga el a întors rezultatul, de unul singur i-a eliminat portughezi.

Eu am văzut puțini jucători în lume care să aibă calitățile lui Ianis Hagi. Nu-mi aduc aminte nici de pe vremea mea să fie un jucător care să lovească mingea cu ambele picioare”, a spus Săndoi, la GSP Live. 

Săndoi: „Gerrard a simțit inteligența lui Ianis Hagi”

„Ianis Hagi apare în stânga, apare în dreapta, apare în spatele vârfului, apare ca vârf împins. Cred că Gerrard a simțit că Ianis Hagi poate avea mobilitatea pe care el o avea înainte (n.a. - la Liverpool). Ianis e un băiat inteligent prin mișcările pe care le are în teren, iar Gerrard a simțit asta și îl pune în valoare” - Emil Săndoi

3 goluriși 12 passe decisive a reușit Ianis pentru Rangers, în 12 apariții

Ianis Hagi, foarte aproape de transferul definitiv la Rangers

Genk, formația care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Rangers, a confirmat aseară transferul definitv al internaționalului român în Scoția. La 20 de minute de la publicarea informației pe site-ul oficial, clubul belgian a șters știrea, cel mai probabil la cererea lui Rangers, care ori a vrut să păstreze surpriza, ori să continue negocierile.

Toate site-urile din Marea Britanie, în frunte cu BBC, au preluat anunțul făcut aseară de Genk, potrivit căruia Rangers l-ar fi cumpărat definitiv pe Ianis.

Potrivit BBC, care a reușit să contacteze gruparea din Belgia, reprezentanții lui Genk au afirmat că „au acționat prematur și din această cauză articolul a fost șters”.

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

TRANSFER IANIS HAGI. Genk își recunoaște gafa: „Din această cauză am șters articolul de pe site”

Genk a anunțat că Ianis Hagi a semnat pe 5 ani cu Rangers, apoi a șters știrea de pe site!

Ianis Hagi, desființat de o legendă de la Rangers: „N-aș da mai mult de 2 milioane pe el!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
markksson
markksson  •  28 Mai 2020, 22:53

De acord ca nu sunt multi jucatori care lovesc mingea foarte bine cu ambele picioare. Dar nu poti sa spui ca nu mai e nimeni ca el. Chiar si in curtea noastra: probabil Emil Sandoi nu a vazut golurile DE GENERIC are lui Paun in meciul cu Astra?

firaldo
firaldo  •  27 Mai 2020, 18:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Mai 2020, 12:57

Diplomatie ieftina de Craiovita. Bă Emile tu esti om serios ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close