INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, primul gol pentru Rangers după accidentare: a fost titular în meciul cu Hibernian

Ianis Hagi celebrează primul gol după accidentare // Foto: Imago
Ianis Hagi celebrează primul gol după accidentare // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 15:38 / Actualizat luni, 22 mai 2023 10:09

Folosit pentru a doua oară titular în campionatul Scoției în meciul de azi cu Hibernian, scor 3-1, Ianis Hagi (24 de ani) a reușit să marcheze primul său gol după revenirea din accidentare.

Internaționalul român a punctat în minutul 55, reușita sa fiind al doilea gol al echipei. Hagi a preluat o minge respinsă în careu și a trimis balonul în colțul din dreapta jos al porții. „Puteți vedea ce înseamnă pentru el, ce moment superb!”, a reacționat comentatorul partidei la bucuria lui Ianis. 

Anterior reușitei, Ianis s-a mai făcut remarcat doar printr-un fault în atac comis în minutul 28. Meciul s-a terminat 3-1 pentru Glasgow Rangers, Hagi fiind schimbat în minutul 74 cu Alex Lowry. 

18 ianuarie 2022era data ultimul gol marcat de Ianis Hagi înaintea reușitei de azi

Ianis Hagi, primul gol din acest sezon la Rangers

Reușita de azi este prima pentru Ianis după o lungă perioadă de absență și o recuperare greoaie, timp în care a prins puține minute pe teren.

De altfel, înaintea partidei cu Hibernian, Ianis Hagi a mai prins un singur meci ca titular, cu Aberdeen, când a fost schimbat în minutul 65. Antrenorul îl mai titularizase și într-un meci de Cupă din luna februarie, atunci fiind schimbat la pauză.

În rest, Ianis a prins doar câteva minute pe final în câteva meciuri, cele mai multe fiind în derby-ul cu Celtic, din etapa precedentă, când a jucat 22 de minute.

12luni a fost accidentat Ianis Hagi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

City contra tuturor » Cum a transformat Guardiola echipa într-o forță. Mesaje, acțiuni, schimbări: „Vă cer să fiți mai mult decât perfecți, băieți!”

Furtună la Bayern » Tuchel își acuză jucătorii după 1-3 cu Leipzig: „Totul devine un joc de zaruri și ești vulnerabil”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  21 Mai 2023, 19:16

Sa va zic o intamplare adevarata sa radeti si voi. Am intalnit o scotiana (scotianca?) pe aeroport acum vreo cateva saptamani. Conversatia: "De unde esti?" "Din Scotia." "De unde din Scotia?" "Dintr-un orasel, Dundee, la vreo 60 de km de Edinburgh." "Ah, da, stiu, aveti si echipa de fotbal, Dundee United." Aia mai sa cada pe spate. "De unde stii tu de Dundee United?" "Eh, zic eu, avem pe unul Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Saptamanal suntem bombardati cu informatii despre Hearts, Dundee United, St. Johnstone, Hibernian, Motherwell..." :))))

magic4ever
magic4ever  •  21 Mai 2023, 18:32
Postat de turbozero pe 21 Mai 2023, 17:56

deja are 24 de ani si joaca intr-o liga bananiera a fotbalului, in Italia s-a facut de ras, niciun club mediu din Europa nu il ia .. il transfera doar TV-urile de la noi.. cred ca sufera enorm "jurnalistii" de la noi ca nu pot da o stire "bomba" despre nevolnicul lui Hagi:)) .. pana acum ma enervau stirile cu el, de acum parca incep sa ma amuze

Campionatul Scotiei este mult peste campionatul Romaniei din lumea a 4 a fotbalului...Scotia trimite 2 echipe in UCL si Rangers din campionatul asta slab cum zici tu a jucat anul trecut finala Europa League! Bravo Ianis!

turbozero
turbozero  •  21 Mai 2023, 18:00

singurul regret e ca majoritatea romanilor nu realizeaza in ce liga a satelor joaca nevolnicul.. n-ar mai avea nevoie de las fiebinti.. cititi dragi romani loturile echipelor din Scotia si vedeti daca recunoasteti vreun fotbalist printre adversarii lui Gianis

Vezi toate comentariile (7)
Comentează