INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UEFA

Ianis Hagi rămâne la Rangers și după 30 iunie! Hotărârea anunțată azi

Ianis Hagi a impresionat la Rangers // FOTO: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi a impresionat la Rangers // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 21:04

UEFA a susținut azi o nouă videoconferință cu reprezentați ai tuturor celor 55 de federații europene pentru a discuta situația fotbalului continental și pentru a stabili ce măsuri se vor lua în perioada următoare.

Într-o asemenea situație excepțională, cauzată de pandemia de coronavirus, UEFA a anunțat că va lua măsuri. Va prelungi perioada de transferuri (foarte probabil până la sfârșitul anului), la fel cum va permite cluburilor să păstreze jucătorii ale căror contracte sau împrumuturi expiră în această vară.

Acordurile au punct final pe 30 iunie, dar ele vor fi extinse până la sfârșitul efectiv al actualului sezon. De exemplu, cazul Ianis Hagi. Va rămâne la Rangers dincolo de 30 iunie, chiar dacă nu va fi transferat definitiv. O lună sau două, cât timp va mai avea nevoie de el gruparea scoțiană, care l-a împrumutat în iarnă de la Genk.

Tot acum, UEFA a hotărât să amâne procedura de licențiere a cluburilor pentru stagiunea următoare a cupelor europene (2020-2021). 

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19) 

Citește mai multe știri despre deciziile UEFA:

Decizia clară luată de UEFA » Până când se poate juca în Liga 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează