INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - LIVINGSTON 2-0

„Ianis face diferența” » Presa scoțiană l-a pus cap de pagină pe Hagi și l-a ales „man of the match”

Presa scoțiană l-a pus cap de pagină pe Ianis Hagi // sursa foto: Imago
Presa scoțiană l-a pus cap de pagină pe Ianis Hagi // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 septembrie 2021 14:51 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 14:51

Revenit după carantină, Ianis Hagi (22 de ani) a intrat decisiv în joc la Rangers, cu assist la golul deschiderii scorului. În acest start de sezon, Livingston e adversarul său favorit, iar Cupa Ligii competiția preferată.

Depistat pozitiv la coronavirus, pe 7 septembrie, Ianis Hagi a ratat meciul cu Macedonia de Nord și, întors la București, a pierdut încă zece zile, la izolare.

Daily Record: „Ianis Hagi și-a readus echipa la viață”

Fără el, Rangers a pierdut debutul în grupele Europa League, 0-2 cu Lyon, făcând egal tot acasă, în campionat, cu Motherwell (1-1). Iar miercuri, în fața lui Livingston, în „sferturile” Cupei Ligii, era 0-0 la pauză.

Atunci a intrat în joc, la doar câteva zile după ce se întorsese la Glasgow. La trei minute de la reluarea meciului, i-a dăruit o minge de gol lui Roofe. Assist pentru deschiderea scorului.

Daily Record, cel mai important cotidian scoțian, a pus cap de pagină „Ianis face diferența” și l-a declarat „Man of the Match”: „Când a apărut, după pauză, în locul lui Scott Wright, a schimbat cursul jocului. 

Nu vezi prea des o rezervă aleasă omul meciului, dar el a câștigat acest premiu pentru că a injectat calitatea care îi lipsise lui Rangers în ultima treime. Și-a readus echipa la viață. O înlocuire inspirată a lui Steven Gerrard”.

„Ianis face diferența” » Presa scoțiană l-a pus cap de pagină pe Hagi și l-a ales „man of the match”

Ianis Hagi, după pasa de gol din Livingston - Rangers

Sunt fericit că am revenit pe teren. Au fost două săptămâni foarte grele pentru mine din punct de vedere psihic, departe de fotbal, departe de fani. Sunt bucuros că am primit 45 de minute, mi-am ajutat echipa și ne-am calificat în semifinale. Jucăm aproape toate meciurile împotriva unor echipe care se apără jos, trebuie doar să găsim calea către primul gol.

 Ar fi bine dacă am marca în primele 10-15 minute. Jucăm în competiții diferite, niveluri de dificultate diferite, trebuie să ne adaptăm, de aia jucăm la Rangers. Îmi doresc foarte mult un trofeu în startul sezonului, să ne dea un boost de moral. Avem ceva de demonstrat, știm ce s-a întâmplat sezonul trecut. Vrem să cucerim trofeul
- Ianis Hagi

Gary McAllister: „Hagi ne-a oferit plusul de calitate"

Gary McAllister, asistentul managerului, fost mare fotbalist britanic, nu uită „a petrecut zece zile în carantină. Chiar și de-abia revenit de două-trei zile, a fost în formă și ne-a oferit plusul de calitate de care aveam nevoie”.

Ally McCoist, o legendă pe „Ibrox Park”, crede că „Ianis a intrat perfect, a știut tot timpul ce trebuie să facă. Assist, se simte confortabil cu mingea la picior, știe să țină de ea”. Pentru fostul internațional scoțian, „Hagi e ideal să deschidă apărările aglomerate, acasă, și iese mereu în evidență”.

În noul sezon, o echipă și o competiție îi sunt favorabile lui Ianis:

  • Livingston: în prima etapă, pe 31 iulie, la 3-0 împotriva galben-negrilor, IH7 a înscris primul său gol și al lui Rangers în Scottish Premier League. Miercuri, a doua sa reușită, la 2-0 cu același adversar.
  • Cupa Ligii Scoției: în "optimi", pe 13 august, la 5-0 cu Dunfermline, a marcat o dată și a pasat decisiv. Acum, alt assist, în "sferturile" întrecerii.

Intrarea lui Hagi a făcut diferența. Are o tehnică deosebită și e un jucător foarte inteligent. Am mai spus-o și o repet
- Ally McCoist, fost atacant Rangers

7a fost nota pe care i-a dat-o Daily Record lui Hagi la meciul cu Livingston (cea mai mare)

2 goluri și două assisturiare Ianis Hagi la Rangers în 7 partide disputate în 2021-2022

32 de goluria influențat Hagi (13 reușite și 19 pase decisive) în 65 de jocuri la Rangers

VIDEO Relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atletico Madrid vrea să cumpere de la Sheriff Tiraspol! Sumă-record pentru fotbalul din Republica Moldova

Cristiano Ronaldo, record de viteză la Manchester United » Valori incredibile la vârsta de 36 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cky33
cky33  •  23 Septembrie 2021, 23:22

E genul de jucator rafinat, care paseaza lovitura de start a meciului cu dreptul dar in acelasi timp daca e pus sa bata un aut de poata, reuseste sa dea precis si cu piciorul stang.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  23 Septembrie 2021, 19:46

uita-te la note, Hagi a luat 7, o nota mediocra, nimic exceptional, de altfel 5 jucatori de la Rangers au luat si ei tot nota 7...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Septembrie 2021, 17:52

sa ne mai lasati cu prostul acesta ...asta i putin mai bun ca ta su ...dar ne am saturat de nepotisme ...nu mai vrem mediocrii la nationala ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează