INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi ratează cel mai încins derby din carieră » Decizia luată astăzi de scoțieni + anunțul lui Rangers

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 17:53

Derby-ul dintre Rangers, formația lui Ianis Hagi (21 de ani) și Celtic, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Old Firm”, unul dintre cele mai interesante derby-uri ale planetei, ar fi trebuit să se dispute duminică, dar a fost amânat pe fondul epidemiei de coronavirus. Liga Profesionistă din Scoția a urmat măsurile radicale luate de englezi și a suspendat campionatul. 

„Ne cerem scuze fanilor care așteptau cu interes acest meci, dar siguranța și sănătatea au prioritate. Vă vom ține la curent cu toate informațiile furnizate de autorități și de ligă. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis cei de la Rangers printr-un comunicat. 

Ianis Hagi ratează meciul carierei

Ianis Hagi a fost rezervă aseară în Rangers - Leverkusen, scor 1-3, în optimile Europa League, iar fanii îl cereau titular pentru derby-ul cu Celtic. Ar fi fost cel mai încins duel la nivel inter-cluburi din cariera decarului naționalei României.

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  
 

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
927905747275187
Paul Pavlos  •  13 Martie 2020, 23:49

mai bine pt el se facea d.... de rusine ciobanul

bodrin
bodrin  •  13 Martie 2020, 20:26

Haida, de, măsura, păstrați măsura domnilor de la gsp! N-o să-l faceți mare jucător pe fiul lui G.Hagi, cel mult, Doamne ferește, o să-l faceți să ajungă pacient la un medic psiholog! Dacă nu asta doriți, lăsați-l în pace!

george_br
george_br  •  13 Martie 2020, 20:14

"...unul din cele mai interesante derby-uri ale planetei...", "... meciul carierei..." Mai, sa fie?! Chiar asa?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează