INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi și-a început interviul cu scuze față de fanii lui Rangers: „M-am lăsat dus de val”

Ianis Hagi // foto: Imago Images
Ianis Hagi // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 09:45 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 10:23

Ianis Hagi (23 de ani), mijlocașul celor de la Rangers, s-a scuzat față de fanii echipei pentru un moment din jocul cu Dundee United, scor 1-0.

Cu Ianis Hagi integralist, campioana Scoției a câștigat la limită meciul de pe teren propriu cu Dundee United, scor 1-0, grație unui gol din penalty înscris de căpitanul Tavernier.

În minutele de final, cu Rangers într-un avantaj fragil, Ianis Hagi a încercat o „rabona”, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit. Mingea a ieșit în afara terenului, iar oaspeții au avut timp să mai atace poarta lui Rangers.

Ianis Hagi și secretul progresului continuu din Scoția: „Gerrard m-a învățat partea murdară a fotbalului!”
Rangers
Ianis Hagi și secretul progresului continuu din Scoția: „Gerrard m-a învățat partea murdară a fotbalului!”

Ianis Hagi se scuză față de fanii lui Rangers: „M-am lăsat dus de val”

La interviul de la finalul meciului, Ianis Hagi a început prin a-și prezenta scuzele pentru faza din prelungiri:

„În primul rând, vreau să îmi prezint scuzele față de fani pentru acea rabona din ultimele minute. Știu că nu astea sunt standardele de la Rangers. M-am lăsat puțin dus de val. Am vrut să încep cu asta”. 

„Cel mai important lucru e că am obținut cele 3 puncte. Jocul nu a fost printre cele mai bune, dar avem experiență din sezonul trecut, știm că atunci când nu joci bine, să obții cele 3 puncte rămâne obiectivul principal.

Chiar și în momentele grele, trebuie să obții punctele. Asta am făcut astăzi, acum ne vom relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe ce urmează.

Să nu primim gol e foarte important pentru noi. Suntem o echipă care atacă mult, în cele mai multe meciuri dominăm posesia, dar cred că partea defensivă e foarte importantă de asemenea pentru a obține lucruri mari. De când a venit noul antrenor, stăm bine”, a adăugat mijlocașul român.

Ianis Hagi, criticat de fanii lui Rangers 

Încercarea lui Hagi a fost ironizată pe rețelele de socializare. Mai mulți admiratori ai lui Rangers s-au declarat dezamăgiți de prestația internaționalului român:

  • „Zi proastă pentru Ianis, el nu e niciodată extremă” 
  • „Le voi spune nepoților mei despre rabona lui Hagi de astăzi” 
  • „Hagi nu a putut să dea pase de 5 metri și să controleze mingea, dar apoi a încercat o rabona în minutele de prelungire, doar ca să le dea mingea adversarilor” 
  • „Ați văzut încercarea de rabona a lui Hagi din minutul 92? Ce naiba a fost asta?”

Unii fani au apreciat, totuși, scuzele lui Ianis. „Elegant din partea lui Iagi să-și prezinte scuzele” și „Faptul că Hagi și-a prezentat scuzele imediat e chiar respectabil”, sunt doar câteva dintre reacții.

VIDEO » Ce jucători ar aborda Ianis Hagi și Tudor Băluță dacă ar fi impresari?

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Sevilla a câștigat derby-ul rundei în La Liga » Atletico, la a 3-a înfrângere consecutivă: „Responsabilitatea este a mea”

Chin și cu Elche! Barcelona câștigă pe final un adevărat thriller!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
dobrin
dobrin  •  19 Decembrie 2021, 16:48
Postat de student2005 pe 19 Decembrie 2021, 16:14

Incredibil cat de multi hateri pe aici.. e om de baza la Rangers si ei nu sunt multumiti. Probabil e aproape si de un transfer in Premier League.. sa va fie rusine haterilor. Ce spuneti despre engleza lui Ianis? E perfecta!! Eu nu cunosc sportiv roman care sa fi vorbit atat de bine intr-o limba straina. Il va ajuta ff mult in cariera.

Vorbeste bine engleza, asta da. Dar cum sa-ti spun... anul trecut ii mai intra in poarta cate un semiluft, sau macar ajungea la vreun coechipier si se punea in statistici asist. Dar anul asta slab rau de tot. Ce Premier League visezi, intrebarea e cata rabdare or sa mai aiba scotienii cu el in ritmul asta.

student2005
student2005  •  19 Decembrie 2021, 16:14

Incredibil cat de multi hateri pe aici.. e om de baza la Rangers si ei nu sunt multumiti. Probabil e aproape si de un transfer in Premier League.. sa va fie rusine haterilor. Ce spuneti despre engleza lui Ianis? E perfecta!! Eu nu cunosc sportiv roman care sa fi vorbit atat de bine intr-o limba straina. Il va ajuta ff mult in cariera.

bogdared9
bogdared9  •  19 Decembrie 2021, 14:26

Hop si Haterii care nu au vazut mai mult de liga 4 in viata lor. Aia pe twitter spun ca e de departe cel mai bun jucator al lor si romanu zice ca nu are talent.. Vai de noi, ce natie jalnica suntem..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează