INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi și Rangers, salt spre Liga Campionilor: „Traseul nostru a fost uimitor!”

Ianis Hagi și Ranges, salt spre Liga Campionilor
Ianis Hagi și Ranges, salt spre Liga Campionilor

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 17:45 / Actualizat vineri, 07 august 2020 18:10

Ianis Hagi are mari speranțe de a avansa în Europa, chiar și dacă nu ia titlul cu Rangers, intrând în turul secund preliminar 2021-'22.

Parcursul bun din acest sezon al lui Rangers în Europa League, stopat în "optimi" de Levekusen (0-1 joi seară, după 1-3 în tur), coroborat cu eșecul lui Olympiakos (0-1 cu Wolves), va trimite și vicecampioana Scoției în preliminariile Ligii în 2021-2022. Grație locului 14 din topul coeficienților UEFA, pe care l-ar pierde numai dacă Basel ar câștiga Final Eight-ul din Europa League! Ianis și colegii de la Rangers vor intra în al doilea tur. Ori în al treilea cu condiția s-o detroneze pe Celtic.

Scottish Sun i-a dat 3

"Traseul nostru a fost uimitor. Jucătorii au fost fantastici și au dat totul pe teren. Este o realizare extraordinară să ajungem în «optimi», dar noi suntem Rangers şi mereu trebuie să ne dorim mai mult", a declarat exigentul manager Steven Gerrard, după returul cu Bayer. În care Ianis a prins doar ultima jumătate de oră (în locul lui Barker), repetând evoluția cenușie cu Aberdeen. A primit un cartonaș galben în minutul 67, dar și nota 3 în The Scottish Sun, sub media de 5 învinșilor.

Alertă la Rangers » Explozie de cazuri COVID-19 la echipa întâlnită de Ianis Hagi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  07 August 2020, 22:16

Ianis e terminat, NU va mai prinde vrrun loc de titular, asta e clar, a avut 3 meciuri nasoale unu dupa altu si gata, aia a fost, s-a rupt, nu primeste mingea, nu e lasat sa bata lovituri libere, cind se demarca si are culoar favorabil fii convins ca nu va primi pasa, practic toti joaca fara el, am urmarit toate meciurile lui si sincer n-a fpst el cel mai slab de pe teren, a alergat, a muncit, a facut faza defensiva si recuperare tot timpu, e alt Ianis, insa din pacate NU e ceea ce asteapta suporterii si Gerard de la el, el sa faca ce-o face in fata, in atac, s-a retras mult, nu se mai evidentiaza si uite ca si intr-un campionat second-hand gen scotian (care e muuult sub campionatu nostru, Rangersii sint foarte slabi, Cluju sau Steaua ii bate de-i rupe, doar numele de ei) saracu Ianis nu mai are loc, ar trebui s-o taie d-acolo, oriunde, e o mlastina in care e practic izolat, de-acu va sta si pe banca mai tot timpu.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  07 August 2020, 19:27

Ianis face progrese. La Fiorentina nici nu era in lot. Apoi s-a transferat la Genk si a fost rezerva nefolosita. Acum la Rangers e rezerva folosita. In viitor, la Baraganul Ciulnita, ar avea mari sanse sa fie chiar titular!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează