INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

Ianis Hagi și schimbarea MAJORĂ care îi poate influența cariera: „Puțină lume știe asta. Poate fi un nou început pentru el”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 20:08

Ianis Hagi, 21 de ani, ar fi renunțat la partneriatul cu impresarul Pietro Chiodi, alegând să semneze cu AC Talent, o firmă de impresariat din America.

„Puțină lume știe că Ianis Hagi și-a schimbat impresarul. Înțeleg că și-a încheiat socotelile cu Pietro Chiodi. Posibil să auzim în perioada următoare că au fost unele probleme cu Chiodi.

Ianis Hagi a semnat cu o firmă care se numește AC Talent, o firmă puternică din Statele Unite. Pique, Rakitic și Umtiti sunt impresariați de acea firmă. I-au propus lui Ianis colaborarea, iar firma respectivă are mulți jucători tineri, de mare perspectivă.

Cred că acesta poate fi un nou început pentru Ianis Hagi”, a dezvăluit jurnalistul Decebal Rădulescu, la TV Digi Sport.

Pietro Chiodi îi mai impresariază, printre alții, pe Răzvan Marin, Tudor Băluță, Alexandru Mitriță, Alexandru Cicâldău și George Pușcaș. 

Schimbarea din cariera lui Ianis a apărut și pe site-ul de specialitate transfermarkt.com:

Ianis Hagi și schimbarea MAJORĂ care îi poate influența cariera: „Puțină lume știe asta. Poate fi un nou început pentru el”

Vezi și: 

Ianis Hagi, avertizat de un coleg de la Glasgow Rangers: „Va trebui să stea la rând”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
dorelus
dorelus  •  03 Februarie 2020, 23:50

Sănătate la toți Tot mă întreb cum este posibil ca acest pseudofotbalist să joace 15 minute și să-și găsească cel puțin un articol pe zi de sâmbătă până azi??? Chiar ne luați de prosti? Nu vă e jenă să tot frecați pixul lui Hagi? Ce interese aveți? Nu a-ți realizat că este veșnică speranță? Vă umpleți de ridicol și penibil... Chiar nu aveți minimum de scrupule? Vă uitați în oglindă? Nu roșiti de rușine? ***? Credeam că aveți niște limite și un pic de decentă... Rușineëeeeeee

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  03 Februarie 2020, 23:41

Până acum au fost numai începuturi, să înțeleg că mai urmează încă unul sau mai multe?

131624217670160
Geani Muraru  •  03 Februarie 2020, 23:22

O *** fotbalistica caruia i se cauta scuze. V-a muri speranta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează