INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DUNDEE - RANGERS 1-2

Ianis Hagi, uitat din nou de Gerrard pe bancă! Nu a jucat niciun minut în victoria lui Rangers

Ianis Hagi // FOTO: Imago
Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 15:48 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 16:07

Ianis Hagi (22 de ani) nu a jucat niciun minut în victoria lui Rangers cu Dundee United, 2-1, în etapa a 17-a din prima ligă scoțiană.

Deși a marcat un gol în victoria de joi cu Lech Poznan, 2-0, când a jucat 77 de minute, Ianis a fost lăsat pe bancă de managerul Steven Gerrard. Chiar când Gică Hagi se află în Scoția.

Rangers a continuat seria victoriilor și a stabilit scorul final chiar de la pauză. Tavernier a deschis scorul în minutul 26, dar Dundee a egalat după 6 minute, prin Smith. În minutul 44, James Tavernier i-a pasat decisiv lui Goldson, care a stabilit scorul final.

După pauză, Gerrard nu a mizat deloc pe Ianis, preferând să-i întroducă pe Itten, Zungu și Aribo. Acesta a fost al șaselea meci din acest sezon în care Hagi Jr. rămâne pe bancă pe toată durata partidei.

În acest sezon, Ianis Hagi a dat 2 goluri și 8 pase de gol în 20 de partide jucate în acest sezon.

VIDEO Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Doi Hagi la preț de unul” » Ianis și Gică Hagi au atras toate privirile într-un supermarket din Scoția

Un nou club se interesează de Ianis Hagi! Internaționalul poate ajunge în Serie A

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
intermezzoro
intermezzoro  •  13 Decembrie 2020, 22:37

Poate nu stiati ca a gost impreuna cu taica-su la Mall, in Scotia. Se pare ca juniorul e mult mai talentat ca Gica si la cumparaturi, doar ca e inca tanar... ????

laurentiu19_75
laurentiu19_75  •  13 Decembrie 2020, 18:25

mare curaj la acest antrenor sa l tina rezerva pe Eanis, nu ca Radoisi alți antrenori care îl selecționeaza indiferent de cum o face la echipa de club, ai noștri dovedesc ca nu au sânge în instalație și le este frica de Gica,,

andrei.33
andrei.33  •  13 Decembrie 2020, 17:51

O sa ne asasinati zilnic cu articole despre Ianis Hagi? Cred ca asta e singurul ziar din lume unde apar articole la foc automat despre un jucator care e vesnic rezerva la toate echipele mai putin Viitorul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează