INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Iftime, discurs necruțător la adresa lui Ianis Hagi, Moruțan, Mihăilă și Man: „Au învățat tot ce trebuie de la putorile bătrâne”

Ianis Hagi / Sursă foto: Raed Krishan
Ianis Hagi / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 11:04 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 14:17

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, i-a criticat dur, la GSP Live, pe cei mai valoroși stranieri ai momentului, Olimpiu Moruțan, Ianis Hagi, Dennis Man și Valentin Mihăilă. 

Iftime e deranjat peste măsură de atenția pe care cei patru tineri fotbaliști români o primesc din partea mass-media, fiind de părere că aceștia și-au atins deja limitele la cluburile unde evoluează în prezent. Patronul Botoșaniului i-a luat pe toți în colimator.

Valeriu Iftime: „Îl promovăm pe Moruțan de parcă ar fi steaua lumii. Unde naiba să plece Ianis Hagi?”

„Am transferat doi la Parma, iar acum nu-i mai vedem. Erau niște oameni de la Hagi, nu mai vezi, nu mai auzi nimic de ei. Îl promovăm pe Moruțan de parcă ar fi steaua lumii. Lumea îi promovează enorm de mult. 

Copilul ăsta al lui Hagi se transferă toată ziua la echipele mari. Dar nu-l ia nici naiba, în opinia mea. Unde să plece, mă? El trebuie să fie cel mai bun acolo unde e acum și văd că e rezervă din când în când. N-avem fotbaliști expresivi. N-avem un Hagi, un Popescu. 

Asta cred că pleacă și de la faptul că trag pisica de coadă până la 18 de ani. Învață tot ce trebuie să învețe de la putorile bătrâne din fotbalul românesc, trageri de timp, exagerări”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live. 

„Ce se întâmplă cu Moruțan?!” » Detaliu ciudat observat de presa din Turcia

Presa din Turcia a observat un amănunt interesant la Olimpiu Moruțan, playmakerul celor de la Galatasaray.

Transferat la cererea expresă a lui Fatih Terim, în startul acestui sezon, Olimpiu Moruțan îi contrariază pe turci. Fostul jucător de la FCSB a evoluat în 11 meciuri, 8 în campionat, dar în niciuna dintre aceste partide nu a reușit să stea până la finalul meciului pe teren

Iftime, discurs necruțător la adresa lui Ianis Hagi, Moruțan, Mihăilă și Man: „Au învățat tot ce trebuie de la putorile bătrâne”
Olimpiu Moruțan, în tricoul lui Galatasaray, foto: Imago

Chiar și în derbyul cu Beșiktaș, pierdut de Galatasaray cu 1-2, Moruțan a fost nevoit să fie schimbat cu Ryan Babel în minutul 64.

Ianis Hagi, elogiat în presa scoțiană: „Cel mai bun, coechipierii n-au fost la nivelul său”

În cele 78 de minute petrecute pe teren în St. Mirren - Rangers 1-2, Ianis Hagi (23 de ani) a fost cel mai periculos jucător al campioanei din Scoția. Presa i-a apreciat evoluția, mijlocașul român primind cea mai mare notă în două publicații.

În permanență activ și periculos, Ianis Hagi a trecut în câteva rânduri pe lângă gol și a obținut penalty-ul din care Kemar Roofe a egalat pentru Rangers. După meci, românul a fost lăudat atât de antrenorul Steven Gerrard, cât și de presa scoțiană.

Ianis Hagi, cea mai mare notă în St. Mirren - Rangers

Atât Football Scotland, cât și The Scotsman i-au acordat mijlocașului român nota 8. În ambele cazuri, cea mai mare dintre jucătorii lui Rangers. 

Iftime, discurs necruțător la adresa lui Ianis Hagi, Moruțan, Mihăilă și Man: „Au învățat tot ce trebuie de la putorile bătrâne”
Ianis Hagi foto:GettyImages

„A fost cel mai consistent pericol de la Rangers. A câștigat penalty-ul și a fost în spatele celor mai multe faze pozitive ale echipei. Superb de privit când este alert. De câteva ori, coechipierii n-au fost la nivelul său”, au scris jurnaliștii de la The Scotsman.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

EXCLUSIV S-a aflat ce comisioane a încasat Luana Rednic de la Dinamo » Suma de bani primită în urma transferurilor de jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
1805328579706816
Cornel Bubau  •  31 Octombrie 2021, 16:15

*** Daca erau la tine, la Botosani toti jucatorii astia, ai putea sa ne spui daca se transferau la vreo alta echipa in afara de Cracaoanii de Deal sau afumatii de sub vale? Esti doar un frustrat. Pana la urma asta e valoarea fotbalului nostru, si e un lucru bun ca mai avem jucatori in campionate bune din Europa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  31 Octombrie 2021, 00:05
Postat de Monica Anette pe 30 Octombrie 2021, 17:06

Sa devina "comentatori " ca si tine ! De ce sa fie in mijlocul actiunii cand pot sa "traga chiulul" ca tine !

Cum ar zice un "clasic in viata".... de ai tata de valoareeeee... te respecta orisicareeeeeeeeee.... :))))))

5640124639346680
Monica Anette  •  30 Octombrie 2021, 17:06
Postat de dobrin pe 30 Octombrie 2021, 17:03

Ianis Hagi e la fotbal cum e si Kira la actorie... intre chin si amin. Gheorghe Hagi ar fi trebuit sa le spuna adevarul devreme si sa ii indrume catre altceva, nu sa ii faca sa traiasca in minciuna.

Sa devina "comentatori " ca si tine ! De ce sa fie in mijlocul actiunii cand pot sa "traga chiulul" ca tine !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează