INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ARABI

Îi fac toate capriciile » Dan Petrescu i-a pus la cheltuieli pe şeici: achiziţii-record la Al-Arabi!

Articol de - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 09:23

Clubul qatariot a plătit 22,3 milioane de euro pentru brazilianul Paulinho (Livorno), iranianul Dejagah şi nigerianul Ezekiel, ultimul adus joi de la Standard cu 8 milioane


Dan Petrescu a descoperit o mină de aur la Al-Arabi. Şeicii qatarioţi au ambiţii mari în sezonul viitor şi au făcut investiţii fără precedent în istoria clubului care a cucerit ultima oară titlul în 2007. După locul 5 din campionatul trecut, au întărit lotul cu achiziţii de 22,3 milioane de euro. N-a mai venit Xavi, însă au fost aduşi trei jucători destul de scumpi: doi atacanţi şi o extremă, recrutaţi din Italia, Anglia şi Belgia.

După Paulinho, brazilianul transferat cu 8 milioane de euro de la Livorno, retrogradată în Serie B, şi Dejagah, iranianul de la Fulham (şi ea picată în liga a doua) fost la Mondiale (6,3 milioane), antrenorul român are la dispoziţie şi un talent nigerian de 20 de ani. Imoh Ezekiel, pentru care Al-Arabi a achitat 8 milioane lui Standard Liege. Asta în condiţiile în care cei mai valoroşi jucători din lot erau căpitanul algerian Ziani şi ghanezul Razak, ambii cotaţi la cîte un milion conform transfermarkt.de!

2,8 milioane de euro e salariul anual primit la Al-Arabi de Ezekiel, ce are 32 de goluri în 91 de meciuri la Standard

9 milioane de euro este cel mai scump transfer făcut de Al-Arabi, brazilianul Kim de la Nancy, în 2008


"Îi datorez totul lui Standard. Cînd am ajuns în Europa, nimeni nu mi-a dat şanse să joc, cu excepţia clubului belgian"
Imoh Ezekiel, atacant Al-Arabi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magura
magura  •  02 August 2014, 14:05

Va redeveni o groapa DE GUNOI!!!!!!!!!!

rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  02 August 2014, 10:16

Dan Petrescu conduce imperiul Dinamo in Europa Se pare insa ca societatea a decis sa inchida subsdiara de la Bucuresti Se fac eforturi disperate sa se arate ca nu sunt in faliment, dar cei din Romania nu au cum sa evite desfiintarea, ramane de vazut ce se va construi in locul stadionului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează