INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

video Imagini memorabile » 25 de ani de când „Regele” Hagi semna cu Galatasaray! Turcii au marcat momentul cu un video special

Imagini memorabile » 25 de ani de când „Regele” Hagi semna cu Galatasaray! Turcii au marcat momentul cu un video special +11   FOTO
Imagini memorabile » 25 de ani de când „Regele” Hagi semna cu Galatasaray! Turcii au marcat momentul cu un video special

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 18:11 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 18:23

Azi se împlinesc 25 de ani de la transferul lui Gheorghe Hagi de la Barcelona la Galatasaray.

«„Maradona din Carpați”, „Comandantul”, legenda noastră... Acum 25 de ani, Gheorghe Hagi a făcut primul pas către succes. A intrat în istorie, scris cu litere de aur. A semnat contractul care l-a făcut jucătorul lui Galatasaray. 

„I love you Hagi... I love you Hagi...”», au scris turcii pe Facebook, alături de un video special cu Hagi, pe atunci în vârstă de 31 de ani.

Hagi a jucat la Galatasaray între 1996 și 2001. A câștigat 4 titluri, 2 Cupe, 2 Supercupe, 1 Cupă UEFA și 1 Supercupă a Europei. Hagi a fost ales cel mai valoros jucător străin care a evoluat în Süper Lig. 

Imagini speciale din cariera lui Hagi:

Gheorghe Hagi, foto: Imago
Gheorghe Hagi și Johan Cruyff, foto: Imago
+40 FOTO

Ianis vrea să-i calce pe urme

Tânărul mijlocaș român visează la ziua în care va semna cu Galatasaray, clubul unde „Regele” fotbalului românesc a scris istorie. Născut la Istanbul, Ianis Hagi a recunoscut că este atașat de clubul roș-galben.

„Îmi doresc (să ajung la Galata). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club”, a spus Ianis, la emisiunea „DigiSport Special”.

Aveam 3 ani când am plecat de acolo (din Istanbul), apoi am mai fost un an cât a fost tata antrenor, dar nu am reușit să prind multe cuvinte (n.r. - în limba turcă), din păcate. 
- Ianis Hagi, Rangers

VIDEO Ianis Hagi, start incredibil de campionat în Scoția » A marcat, dar după s-a accidentat și a fost înlocuit

VIDEO Moment superb pe Arena Națională, cu Gică Hagi protagonist » Ce s-a întâmplat înainte de Rapid - Farul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 August 2021, 11:05

...un mediocru ...care nu a facut nimik pt Ro cand a jucat cu echipe bune din Europa...campionatul turcesc nu i de prima marime ...omul a stat prin B in Italia ..***...doar cenzura ...se cenzureaza la greu ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  01 August 2021, 08:51

Un fotbalist de GENIU cum rar mai poti vedea astazi !!!MULTUMIM GICA HAGI SI SA TI DEA DUMNEZEU VIATA LUNGA, SANATOASA SI FERICITA !

135633977210983
Gigi Papadie  •  31 Iulie 2021, 22:38

un om nascut cu talent de fotbalist... a facut o genetatie fericita. multumim Hagi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează