FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

VIDEO Moment superb pe Arena Națională, cu Gică Hagi protagonist » Ce s-a întâmplat înainte de Rapid - Farul

Gica Hagi (55 de ani) a avut parte de o surpriză plăcută pe Arena Națională, înaintea meciului Rapid - Farul, din etapa cu numărul 3 a Ligii 1. +7   FOTO
Gica Hagi (55 de ani) a avut parte de o surpriză plăcută pe Arena Națională, înaintea meciului Rapid - Farul, din etapa cu numărul 3 a Ligii 1.

Articol de , - Publicat vineri, 30 iulie 2021 21:49 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 22:20

Gica Hagi (55 de ani) a avut parte de o surpriză plăcută pe Arena Națională, înaintea meciului Rapid - Farul, din etapa cu numărul 3 a Ligii 1. 

Partida de pe Arena Națională a început cu 5 minute mai târziu decât ora programată inițial, 21:30. Oficialii Rapidului au pregătit un moment deosebit în cinstea lui Gică Hagi. Ionuț Voicu, delegatul clubului, I-a oferit „Regelui” un coș imens cu trandafiri albi și un tricou al Rapidului cu numărul 10. Întreaga audiență s-a ridicat și l-a apludat pe Hagi. Antrenorul Farului s-a înclinat în direcția Peluzei, în semn de recunoștință.

„Aplauze pentru cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc!”, a fost mesajul crainicului, iar fanii s-au conformat imediat.

VIDEO cu momentul în care Gică Hagi este aplaudat la scenă deschisă de rapidiști

10.000 de spectatori la Rapid - Farul 

Fanii rapidiști au creat din nou o atmosferă superbă pe Arena Națională. Aproximativ 10.000 de spectatori au cântat din primul minut al disputei cu Farul. Și constănțenii au avut un sprijin serios. Aproximativ 200 de ultrași s-au deplasat la București. 

„Rapid Real”, sau „Hai, Rapidu' dă-le gol” au fost printre scandările preferate ale fanilor. „Bombardierii” din Grant n-au renunțat niște la petarde care au zguduit puternic cel mai mare stadion din țară.

„Peluza marină”, părăsită de CSA

Jandarmeria Română a intrat în panică în momentul în care a fost informată de oficialii din Grant că la meciul de pe Arena Națională își vor face apariția și ultrașii Peluzei Sud, susținătorii celor de la CSA Steaua, echipă din Liga 2, dar fără drept de promovare în primul eșalon, din cauza formei juridice. 

Mai exact facțiunea „Vacarm” își anunțase prezența în peluza constănțenilor, doar că aceștia n-au mai venit. Forțele de ordine oricum erau pregătite, având un detașament special constituit pentru a preveni eventuale incidente. Doar 200 de fani veniți de la Constanța au asistat în „Peluza marină”.

Mizerie pe Arena Națională

Cele două pagini din Gazeta Sporturilor în care sesizam mizeria incredibilă de pe Arena Națională nu au fost interesante pentru autorități. În special pentru cei din Primăria Capitalei, care în acest moment se ocupă exclusiv de administrarea celui mai mare stadion din țară. 

Și de această dată, zeci de sticle de plastic, doze de suc și energizate erau aruncate prin stadion, scaunele erau la fel de murdare, toaletele cu un miros insuportabil, iar câțiva saci de gunoi tronau la loc de cinste pe culoarul interior al stadionului. De mai bine de o lună de zile, Arena Națională nu a văzut picior de muncitor de la salubritate.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gică Popescu, fără milă după „joia neagră” din Conference League: „Rușine! Asta am simțit. N-a fost un accident”

Marius Șumudică îl „înțeapă” pe Becali, după eliminarea din Conference League: „Fotbalul e pervers, îți dă o palmă când râzi de răul altuia”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
ovidiu1
ovidiu1  •  31 Iulie 2021, 13:46

Frumos din partea Rapidului, merita sa fie campioana Romaniei, pastrati curatenia ca nu mai e nimeni care sa faca curatenie dupa voi luati exemplul japonezilor care fac curatenie dupa ei, la fel trebuie sa procedam si noi.

ucluj2011
ucluj2011  •  31 Iulie 2021, 09:09

Respect clubului Rapid și incredibililor suporteri ai Rapidului! Respect Miță Iosif , un om cu foarte... foarte mult bun simț și modestie cum rar mai găsești în România zilelor noastre!!!

imgb
imgb  •  31 Iulie 2021, 08:47
Postat de talpaiadului pe 31 Iulie 2021, 02:06

Neputând să te ajungă, crezi c-or vrea să te admire? Ei vor aplauda desigur biografia subţire Care s-o-ncerca s-arate că n-ai fost vrun lucru mare, C-ai fost om cum sunt şi dânşii... Măgulit e fiecare Că n-ai fost mai mult ca dânsul. Şi prostatecele nări Şi le umflă orişicine în savante adunări Când de tine se vorbeşte. S-a-nţeles de mai nainte C-o ironică grimasă să te laude-n cuvinte. Astfel încăput pe mâna a oricărui, te va drege, https://Versuri.ro/w/8ad2 Rele-or zice că sunt toate câte nu vor înţelege... Dar afară de acestea, vor căta vieţii tale Să-i găsească pete multe, răutăţi şi mici scandale - Astea toate te apropie de dânşii... Nu lumina Ce în lume-ai revărsat-o, ci păcatele şi vina, Oboseala, slăbiciunea, toate relele ce sunt Într-un mod fatal legate de o mână de pământ; Toate micile mizerii unui suflet chinuit Mult mai mult îi vor atrage decât tot ce ai gândit.

Cel mai mare jucator din istoria fotbalului romanesc a fost Gicu DOBRIN.... ma mir ca fantzii astia Gesepisti nu stiu !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează