FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL CONSTANȚA

VIDEO + FOTO Rapid - Farul Constanța 0-0 » Mihai Iosif și Gică Hagi rămân neînvinși în noul sezon! Clasamentul ACUM

Rapid - Farul Constanța, liveTEXT pe GSP.ro +8   FOTO
Rapid - Farul Constanța, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat vineri, 30 iulie 2021 21:30 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 23:34

Rapid și Farul au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 3 din Liga 1. Cele două sunt pe podium în acest moment. 

Programul etapei #3 din Liga 1

Farul și Rapid au impresionat prin siguranța defensivă în primele două runde, ambele fiind fără gol încasat. Disputa de pe Arena Națională nu s-a desfășurat însă sub semnul prudenței. Din contră. Giuleștenii au ratat prima ocazie în minutul 1, când Adrian Bălan a fost blocat în două rânduri.

Rapid - Farul, remiză cu ritm pe Arena Națională

Viitorul a ripostat prin Jefte Betancor, o achiziție inspirată a „Regelui”. Vârful spaniol a reluat peste poartă, din 6 metri, în minutul 20. Tot Betancor a semnat cea mai mare șansă a oaspeților în prima parte. Angajat de Andronache, nu și-a potrivit pașii, iar șutul său a fost deviat de Moldovan în corner.

Moment superb pe Arena Națională, cu Gică Hagi protagonist » Ce s-a întâmplat înainte de Rapid - Farul
Rapid - Farul
Moment superb pe Arena Națională, cu Gică Hagi protagonist » Ce s-a întâmplat înainte de Rapid - Farul

Partea secundă s-a disputat în acel ritm alert. Împinși de la spate de cei aproximativ 8.000 de fani, giuleștenii au forțat la jumătatea reprizei secunde. Minutele de presiune puteau fi taxate pe contraatac, dacă Ovidiu Hațegan ar fi observat o ținere evidentă în careu. Dandea l-a împiedicat evident pe Jefte, dar fără a fi sancționat.

Rapid, lider după remiza cu Farul

Rapid rămâne neînvinsă după primele 3 runde. Este lider provizoriu în Liga 1, cu 7 puncte. Farul stă și ea bine, pe podiu, cu 5 puncte strânse în 3 runde. Runda viitoare, Rapid se deplasează la Pitești, iar trupa lui Gică Hagi primește vizita lui Sepsi.

Rapid - Farul Constanța 0-0

Rapid - Farul Constanța, echipe probabile:

Rapid: H. Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dandea, J. Morais - Crepulja, Al. Albu, R. Ilie - N. Carnat, Ad. Bălan, Hlistei 
Rezerve: Drăghia - Bnou Marzouk, Ignat, Goge, Despa, Pănoiu, FLorica, B. Barbu, R. Moise
Antrenor: Mihai Iosif

Farul: Tordai - Dussaut, Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer - R. Pires, Mladen, Castaneda - L. Andronache, Jefte, A. Pitu 
Rezerve: Brănescu, A. Georgescu, Buta, Ad. Petre, A. Chițu, D. Grosu, Șt. Bodișteanu, Grameni, N. Popescu 
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)

8.250 de spectatoriasistă la meci, conform anunțului făcut de crainic

Rapid refuză să joace pe „Arcul de Triumf” + Mesajul lui Săpunaru: „Suporterii, pe care-i iubesc, trebuie să știe asta!”

Plecare de ultimă oră de la Rapid » Giuleștenii se despart de un jucător cu care au reușit promovarea în prima ligă

Hagi a dat lovitura! Câți bani câștigă după transferul lui Cicâldău la Galatasaray

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
ucluj2011
ucluj2011  •  31 Iulie 2021, 09:28
Postat de deusdat pe 31 Iulie 2021, 00:32

Doar 8000 de spectatori... Slab. Rapid a jucat totuși cel mai bun fotbal de până acum. Multe faze frumoase, câteva ocazii bune, păcat ca Hațegan n-a dat penalti la Bălan în prima repriză, olandezul l-a ținut în careu de trei ori pe un metru.

Au fost peste 10.000 de spectatori (cifrele finale oficiale). La Craiova lui Mititelu au fost vreo 5.000 , la cealaltă Craiovă și la FCSB puțin peste 6.000 (deci vorbesc din cifre OFICIALE nu din burtă. Asta după ce în prima etapă au fost aproape 16.000 de rapidiști (FANI ADEVĂRAȚI nu mâncători de semințe) iar la Mioveni în deplasare aprox. 1.500!!! Și asta în condițiile în care MULȚI nu se duc datorită faptului că trebuie să fii vaccinat! ORICE club din România si-ar dori fanii Rapidului care sunt de departe cei mai fanatici , mai constanți și mai atașați echipei. Și asta o spune un NErapidist convins care înafară de echipa de suflet U Cluj , simpatizează doar Dinamo. Hai să nu vorbim doar ca să ne auzim vorbind!!!

ssil.vio.
ssil.vio.  •  31 Iulie 2021, 00:37
Postat de gorgeousroadkill pe 31 Iulie 2021, 00:10

Problema moderatorilor gsp ii ca prefera sa promoveze trolli si postaci care inflameaza ca sa-si scoata numarul de click-uri. Cum povesteam si cu badeadorian, acum 15 ani eram un grup pe prosport care postam pe articolele lui caramavrov (nu ca merita, da' acolo era "casa" noastra), articole ce aveau constant 2-3 mii de comentarii. Acuma ca si mysport-u-i mort nici nu stiu unde sa gasim un "acasa" pentru cei care vrem sa discutam despre fotbal si alte cele fara sa fim agresati de tot felul de creaturi triste, a la adrian et co.

Nu prea ai unde sa discuti civilizate pe forumurile publice, sunt prea multi cu 'n' conturi, care asa cum zici tu instiga pentru click-uri si trafic. Daca vrei ceva civilizat, trebuie sa ii obligi la un cont cu identitatea verificata, astfel incat fiecare sa isi asume ce scrie pe aici.. n-ar mai fi injurii, amenintari, etc. Eu am gasit ceva, un forum - ***, unde un grup care, din cate am inteles, au fost multa vreme aici pe gsp, si-au mutat discutiile acolo.. nu stiu daca ii stii pe cei de acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  31 Iulie 2021, 00:32

Doar 8000 de spectatori... Slab. Rapid a jucat totuși cel mai bun fotbal de până acum. Multe faze frumoase, câteva ocazii bune, păcat ca Hațegan n-a dat penalti la Bălan în prima repriză, olandezul l-a ținut în careu de trei ori pe un metru.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează