INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Încă un român la Standard Liege! Răzvan Marin confirmă discuțiile: "Am fost întrebat despre el și le-am spus tot ce știu"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 11:44

Standard Liege se pregătește să-l aducă pe Ianis Hagi (20 de ani) în Belgia alături de Răzvan Marin, lucru confirmat chiar de mijlocașul român în vârstă de 22 de ani.

”M-aş bucura pentru Ianis, ar fi un pas important. Este un foarte bun prieten al meu şi m-aş bucura să îl am alături de mine. Eu am fost întrebat în această vară despre Ianis, am spus ce aveam de zis şi ce am crezut eu că este de zis. Acum rămâne la decizia lui Ianis, a domnului Hagi şi a cluburilor, să se înţeleagă.

E greu de spus când va fi, daca va fi acum în iarnă sau dacă va fi în vară. Chiar nu ştiu ce să spun. Mi-aş dori pentru Ianis să facă acest pas, pentru că merită, demonstrează că este unul dintre cei mai buni tineri jucători din campionatul nostru şi cred că merită să facă acest pas”, a declarat Răzvan Marin la TV Telekom Sport.

De menționat e că Gică Hagi a fost la ultimul meci al lui Standard din grupele Europa League, 1-0 cu FC Sevilla.

1.500.000 €e cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Olivier Renard, directorul sportiv al lui Standard Liege, a evitat un răspuns concret în ceea ce privește transferul lui Ianis Hagi (20 de ani), însă a recunoscut că a avut o întâlnire cu tatăl acestuia.

”A fost o întâlnire cu domnul Hagi pentru Ianis. Aprecierea faţă de domnul Hagi a început de când l-am transferat pe Răzvan. Din acel moment, suntem în contact şi i-am urmărit echipa, pentru că face treabă foarte bună. Munceşte cu tineri, aşa cum îmi place şi mie să fac la Standard.

Ianis este un jucător de valoare şi sunt sigur că va pleca din România. Poate fi Belgia sau alte ţări pentru că are valoare să ajungă la un nivel înalt. Dacă aş putea cumpăra zece jucători precum Răzvan, i-aş cumpăra imediat”, a spus și Olivier Renard pentru sursa citată.

După victoria cu Dinamo, 4-1, Hagi a precizat că sunt discuții pentru Ianis, însă nimic concret. "Încep să sune telefoanele, e normal. Însă vom vedea dacă e cazul să-l lăsăm să plece afară din această iarnă. Să vedem și ce vom avea să punem în locul lui, trebuie să ne întărim, nu să slăbim", a explicat "Regele". 

Citește și: E vremea lui Ianis! Fiul lui Hagi e pe val: are cifre excepționale în 2018 + care e borna la care și-a depășit deja tatăl

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
knuty
knuty  •  04 Decembrie 2018, 14:42

Inca un ***??!!!Razvan Marin e ***????daca e cetatean *** astra nu inseamna ca e nationalitate romana!!!!u *** si un machedon la Standard!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  04 Decembrie 2018, 14:23

Ianuarie e un jucător bun pentru specificul Ligii I. In campionate cu alt nivel de cerințe e mai dificil. Putem să-l luăm că reper pe D Rotariul, de care se apropie ca stil de joc. Deși tehnic, precaritatea fizica îl face să nu fie o soluție reală pentru FC Bruges. Ianuarie ar fi în același registru. Reușitele lui din meciul cu Dinamo, depind de interpretarea arbitrului, nefiind realizări specifice. Ce vreau sa spun? Simplu: Maradona a dat 2 goluri cu Anglia la CM. Primul, cel cu mana, a depins de interpretarea arbitrului. Al doilea, a pornit cu mingea la picior de la centru, și s-a oprit în doar in poarta. Doar el de pe teren,putea face așa ceva. Nu a depins de pasa, de interpretarea arbitrului....doar de el.......iar Gh. Hagi o știe. De aceea arunca praf in ochi la conferințe. Ce măsuri a propus clubul Viitorul privind organizarea competițională a Ligii I de către LPF? Masuri care să aducă un plus valoare real? Liga I e un sistem problematic, pentru că permite multe compromisuri, iar urmarea este că unii profita( în special impresarii)iar alții pierd( în special cluburile, și spectatorii). Culmea e că nu pierd patronii, investitorii, nu pierd moderatorii.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Decembrie 2018, 14:01

acolo ar avea sansa sa fie titular meci de meci,de asta sunt sigur si va creste,daca mergi la un club ca sevilla ,e foarte greu ca roman sa fii titular,dar nu imposibil,noroc ca il ajuta si numele ,am mare incredere in ianis,desi la inceput eram cam sceptic

Vezi toate comentariile (6)
Comentează