INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Informații de la sursă despre Radu Drăgușin: „A fost observată treaba asta”

Micky van de Ven și Radu Drăgușin în Manchester United - Tottenham 2-2 Foto: Imago
Micky van de Ven și Radu Drăgușin în Manchester United - Tottenham 2-2 Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 21:56 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 22:05

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (22 de ani), a oferit detalii despre situația fundașului central la Tottenham.

Radu Drăgușin nu a jucat vreun minut în ultimele două meciuri disputate de Tottenham. Impresarul Florin Manea este sigur că situația se va schimba în curând și că fotbalistul pe care îl reprezintă își va câștiga locul în garnitura lui Ange Postecoglou.

„Lordul” fotbalului, protagonistul unei emisiuni neconvenționale la TV: „Nimeni nu e în siguranță!” » Imagini senzaționale
INEDIT
„Lordul” fotbalului, protagonistul unei emisiuni neconvenționale la TV: „Nimeni nu e în siguranță!” » Imagini senzaționale

Florin Manea, informații despre situația lui Radu Drăgușin

„Radu se pregătește bine. A fost observată treaba asta de oamenii de acolo. Vidic a stat 6 luni până a început să joace la Manchester United. Nu e așa ușor să intri direct.

E normal să își aștepte locul. E îmbucurător că a jucat și acele minute. Eu cred că va prinde meciuri mai multe și va deveni titular de bază al echipei, în viitorul apropiat. Nu îi fac eu echipa lui Postecoglou.

Noi nu suntem supărați pe faptul că nu a jucat. Mai ales că doar a venit. Cred că de la următoarele meciuri va prinde minute, poate chiar va fi titular. Nu există probleme de adaptare. Ritmul e mai intens, dar nu mi-a zis nimic Radu cum că i s-ar părea că e în urma celorlalți.

Stau singuri în cameră. S-a împrietenit cu toată lumea, chiar și cu Son, cu Werner. S-a integrat! Cu Romero s-a împrietenit pentru că au avut același traseu, Juventus, Genoa.

La Tottenham ai totul pregătit. Ai oameni care te ajută să îți găsești casă, mașină. I-au găsit o locuință într-o zonă liniștită, departe de oraș, la 15 minute de stadion. Peisajul e frumos, el e liniștit”, a povestit Florin Manea la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Florin Manea a comentat și șansele lui Radu Drăgușin de a merge la Euro 2024: „Eu cred că va prinde suficiente meciuri până în vară care să-i permită să nu piardă locul la echipa națională. E normal să se gândească și la treaba asta. Dar nu cred că se va ajunge acolo”.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

De ce rămâne Thomas Tuchel pe banca lui Bayern până la vară: Bild știe care e succesorul
BAYERN
De ce rămâne Thomas Tuchel pe banca lui Bayern până la vară: Bild știe care e succesorul
Ce scrie Fabrizio Romano, la două zile după ce MARCA a anunțat transferul lui Mbappe la Real Madrid: „L-a primit din ianuarie”
SPANIA
Ce scrie Fabrizio Romano, la două zile după ce MARCA a anunțat transferul lui Mbappe la Real Madrid: „L-a primit din ianuarie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
parachioara5
parachioara5  •  22 Februarie 2024, 08:30

...oricum n are valoare de ***. ...daca ar fi avut s ar fi vazut cat a jucat ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  22 Februarie 2024, 07:50

Adevărul este că joacă bine, ce mai, chiar merită hărmălaia asta cu drăgușina!

VardyParty
VardyParty  •  22 Februarie 2024, 02:11
Postat de dobrin pe 22 Februarie 2024, 00:02

Pai a zis si Postecoglou ala ca l-au cumparat pe Dragusin pentru 6 ani, nu imprumut pana in vara ca sa se grabeasca sa il bage pe teren din primul minut.

Un fel de cozonac, băiatul. Il iei, îl lași pe banca 6-9 luni, care-i graba...?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează