STRANIERI  ·  AL SHABAB

Informații noi despre starea lui Budescu » Marea dilemă a lui Șumudică: „Pentru mine, asta e curios”

Miercuri, 27 Februarie 2019, 12:32

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a rămas surprins de atitudinea lui Constantin Budescu (30 de ani), după accidentarea suferită la mijlocul acestei luni. Leziunea mijlocașului ofensiv e mai puțin serioasă decât s-a crezut inițial. 

„Sper ca în 10-12 zile să-l am OK. Este bine din punct de vedere fizic. Curios pentru mine este că, în momentul în care s-a accidentat, am spus «să vezi cât o să ia în greutate». Acum a slăbit 2,5 kilograme. Pentru mine, asta era problema”, a declarat Şumudică la TV Digi Sport.

Atacantul român e cel mai bun marcator al lui Al Shabab în acest campionat, reușind 7 goluri în 15 meciuri. Și lui Marius Șumudică îi merge bine la cârma lui Al Shabab, fiind desemnat „antrenorul anului” în Arabia Saudită în 2018.

3 e locul pe care-l ocupă Al Shabab în Arabai Saudită, cu 40 de puncte după 21 de etape

 Citește și:

Șumudică a primit ”Oscarul” la saudiți! Antrenorul lui Al Shabab a fost ales cel mai bun tehnician al sezonuluiUn medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1