INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

INTER - GENOA 4-0 // VIDEO+FOTO Ionuț Radu, „ciuruit” pe Meazza! N-a rezistat bombardamentului decât jumătate de oră

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 20:58

Inter a câștigat partida cu Genoa, scor 4-0. Ionuț Radu (22 de ani) nu a făcut minuni pe „Meazza” contra echipei care l-a împrumutat la Grifon și are 13 goluri primite în 3 meciuri cu Inter!

Cel mai bun fotbalist al anului în ancheta Gazetei a vrut să arate că ar merita să fie succesorul lui Handanovici, cu care s-a îmbrățișat înaintea meciului. Ionuț Radu s-a încălzit cu parade sigure la șutul la colț al puștiului Esposito (titular la 17 ani și 172 de zile) și „capul” lui Gagliardini, pentru a salva de sub bară o altă reluare de gol a mijlocașului nerazzurro. 

N-a rezistat bombardamentului decât jumătate de oră. Lukaku l-a bătut cu un șut lângă bară, apoi devierea lui Romero l-a păcălit la reluarea lui Gagliardini. A atins mingea, dar a deviat-o în plasă. Defensiva l-a trădat iarăși grav. 

+4 FOTO

„Dublă” Romelu

Portarul român, care încasase 9 goluri în două dueluri cu Inter!, a încercat să limiteze proporțiile eșecului după pauză. Însă Esposito, lăsat de Romelu să bată, nu i-a lăsat șanse din penalty: șut tare și jos, lângă bară. Dincolo, reflexele lui Handanovici arată că nu-i deloc bătrân. Și Radu mai scoate o dată mingea din plasă. Lukaku, „bombă” imparabilă sub bară! Coșmarul s-a oprit la 4-0! 

Vezi și:

VIDEO Marius Șumudică, victorie nebună în Turcia! Gaziantep a condus cu 4-1 la pauză, dar finalul a fost unul dramatic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  22 Decembrie 2019, 11:22

O sa ajunga la Juventus E roman

mihai_luchian
mihai_luchian  •  22 Decembrie 2019, 10:33

Îl mai căutăm mult în coarne pe individul ăsta? Dacă e jucător mare o să o demonstreze singur, nu are nevoie de avocați. Poate și pe el îl enervează cocoloşitul ăsta excesiv. A luat 4 boabe, asta e. E portar, o să mai aibă parte de goluri, stați liniștiți.

394966434424757
Mihai Dinu  •  22 Decembrie 2019, 02:52

Lasati sa se inteleaga prin enumerare , ca Ionut Radu incaseaza multe goluri da, dar cu amendamentul ca toate golurile au fost imparabile! Intr-un articol anterior ati scris ca "a primit gol la singurul sut pe poarta", fara precizarea ca: era greu sau impasibil de scos... Faceti lobby ptr. ca altcineva ( rezerva la echipa de club ) sa apere la Nationala?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează