INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Ion Marin: "Maradona e băiat simpatic, dar cînd dă peste români o păţeşte"

Ion Marin
Ion Marin

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 16:43

După victoria de senzaţie din Cupa Emiratelor, 5-0 în faţa echipei lui Maradona, la chiar primul meci pe banca formaţiei Dubai Club, Ion Marin s-a amuzat pe seama fostului mare jucător argentinian.

"Cînd dă de români, Maradona o păţeşte mereu. E băiat simpatic (rîde)... A fost un jucător extraordinar de mare şi acum toată lumea aşteaptă să confirme şi ca antrenor", a spus Ion Marin la televiziunea sportro.

Fostul tehnician al lui Dinamo nu a uitat să-i felicite pe cîini pentru startul excepţional de sezon şi a apreciat că ionel Dănciulescu şi Marius Niculae sînt principalii "responsabili" pentru performanţele din acest an.

"Dinamo întotdeauna s-a luptat la titlu în fiecare an, acum cu ceva mai mult succes. Primii care trebuie felicitaţi sînt Dănciulescu şi Niculae, sînt cei care dau atitudine echipei. Mă bucur că reuşesc să se menţină sus. Am văzut şi cum au ratat calificarea în Europa League, asta e, se mai întîmplă şi de-astea în fotbal.

Am fost în ţară cînd a fost acel scandal cu fanii lui Dinamo şi mi s-a părut că acţiunile lor au fost îndreptate clar împotriva echipei. E trist dacă s-a ajuns pînă aici", a mai spus acesta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
le_gry
le_gry  •  10 Octombrie 2011, 00:30

Sapaliga, stai linistit, pe tine nu te asteapta nimeni sa confirmi ca antrenor! Stirea era ca a pierdut Maradona, nu ca a castigat Sapaliga. Du-te! Lasa-ne!

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  09 Octombrie 2011, 21:57

Cristi Borcea: Deci, câte îți trebuie? Zi! Vasile Avram: Câte poți tu. Cristi Borcea: Pãi, zi, câte îți trebuie, cinzeci, câte vrei... Vasile Avram: Cât? Cristi Borcea: Cinzeci, cât îți trebuie? Ce sã faci cu zece... cinzeci... cât.... Vasile Avram: Adu-mi cât poți tu. Dar cât mai repede, te rog!

panconecaca2
panconecaca2  •  09 Octombrie 2011, 19:26

...." Am văzut şi cum au ratat calificarea în Europa League, asta e, se mai întîmplă şi de-astea în fotbal."......... ....DAAAA in fiecare an :)))))) Oricum felicitari pentru cel mai important moment din cariera !!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează