INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM

EXCLUSIV Verdictul „Profesorului” » Ionuț Chirilă, despre Drăgușin la Tottenham: „Vă spun ce aș fi ales în locul lui”. Cu cine îl compară

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 21:41 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 22:08

Ionuț Chirilă (58 de ani), fost antrenor la Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș și Academica Clinceni, a oferit o reacție în exclusivitate privind transferul lui Radu Drăgușin (21) de la Genoa la Tottenham.

Radu Drăgușin este subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri din istoria fotbalului românesc. Apărătorul central în vârstă de 21 de ani a fost cumpărat de Tottenham pentru o sumă care poate ajunge la 31 de milioane de euro, în funcție de bifarea anumitor bonusuri de performanță.

Ionuț Chirilă, omul care i-a descoperit la juniori pe Hîldan, Florentin Petre sau Tararache, ultima dată antrenor la Academica Clinceni, mandat încheiat în urmă cu mai bine de 2 ani, a comentat pentru GSP.ro mutarea lui Drăgușin în Premier League.

Radu Drăgușin și-a șters postarea după 15 minute » GSP a aflat ce s-a întâmplat
TRANSFER
Radu Drăgușin și-a șters postarea după 15 minute » GSP a aflat ce s-a întâmplat

Ionuț Chirilă, despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

- Salut, Ionuț! Ce părere ai despre alegerea lui Drăgușin de a se duce la Spurs? Crezi că se va adapta stilului britanic sau era mai oportun pentru el să meargă la Bayern?
- Salut! Foarte greu de spus. În locul său, eu aș fi ales Bayern, dar cred că la Spurs își va câștiga mai repede locul de titular. Ambele campionate i se pliază, el fiind un jucător de forță. Totuși, Bayern rămâne Bayern.

- Crezi că va reuși sa facă pasul în față și de la Spurs? Are acel ceva special sau se plafonează? 
- Asta depinde de foarte multe lucruri, precum cât de repede îl va asimila echipa în stilul de joc. Forța colectivă dezvoltă valorile individuale și ridică cota de piață a unui jucător. Mi se pare că Bayern este un mecanism mai bine pus la punct, aproape de perfecțiune chiar. Iar asta l-ar fi ajutat mai mult și l-ar fi împins să ajungă sus mult mai repede.

- Dacă ar fi să îl compari pe Radu cu orice alt fotbalist pe care îl cunoști, de cine crezi că ar fi cel mai aproape ca stil? 
- Chiellini, Bonucci și Paolo Montero. Are câte ceva din fiecare!

14 ianuarieeste data la care Drăgușin ar putea debuta la Tottenham, cu Manchester United, în deplasare

Tot despre Radu Drăgușin: 

Nemții au fost loviți în orgoliu! Reacția acidă a jurnaliștilor de la Bild, după ce Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern
Mercato
Nemții au fost loviți în orgoliu! Reacția acidă a jurnaliștilor de la Bild, după ce Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern
Cum arată TOP-ul celor mai mari transferuri în jurul României? Diferență colosală: Drăgușin versus Ungaria, Bulgaria și Serbia
STRANIERI
Cum arată TOP-ul celor mai mari transferuri în jurul României? Diferență colosală: Drăgușin versus Ungaria, Bulgaria și Serbia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
VardyParty
VardyParty  •  11 Ianuarie 2024, 18:20
Postat de flo990 pe 11 Ianuarie 2024, 10:14

Presimt ca urmatorul articol va fi ceva de genul "Ionut Chirila explica ce strategie ar adopta la Tottenham cu Radu Dragusin pentru a castiga trofee".

Absolut! E numai normal. Nici nu știi dacă sa-ți fie mila de el; este clar ca nu își da seama DE CE gsp îl suna. Parca e trist.

Van_Basten
Van_Basten  •  11 Ianuarie 2024, 13:47

Totusi, eu astept si parerea lui Leo Strizu. Am incredere in ce spune Leo. Unul dintre cei mai buni antrenori romani la ora actuala.

Van_Basten
Van_Basten  •  11 Ianuarie 2024, 13:45
Postat de Misu1950 pe 11 Ianuarie 2024, 10:00

E de mirare cati parerologi isi dau cu parerea in GS despre acest transfer!! Si nu ma refer la cititori, ci la ziaristi si fosti fotbalisti...Sper ca Dragusin sa-si vada de cariera si sa nu citeasca multe din aberatiile ce apar prin presa!

E baiat inteligent, fii sigur ca nu citeste declaratii de'ale alde Raducanu "scrumiera pe picior" si Chirila "antrenor disparut".

Vezi toate comentariile (17)
Comentează